Pediakid Vitamina D3 Forte 1000 UI 20ml

Pediakid Vitamina D3 Forte 1000 UI 20ml

3700225602134
Stoc epuizat
55,00 lei
cu TVA

Vitamina D picaturi pentru copii 500ui /1pic


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sistemului osos și a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular și a sistemului imunitar. vitamina D participă la procesul de diviziune celulară. Din dorința de a oferi copiilor cele mai bune ingrediente active naturale concentrate și nutrienți cu acțiune fiziologică, laboratorul francez Ineldea a elaborat linia de produse Pediakid. Produsele Pediakid corespund celor mai stricte standarde de calitate, eficacitate și siguranță specifice copiilor și sunt elaborate din ingrediente active naturale riguros selecționate pentru proprietățile lor active și pentru acțiunea lor delicată
Marca Pediakid este comercializată în Franța începând cu anul 2004. Ingredientele sunt 100% de origine naturală.
Ingrediente:
Ulei dezodorizat de floarea soarelui, antioxidant: vitamina E de origine naturală/tocoferoli, vitamina D3 de origine naturală/colocalciferol (extrasă din lanolină).
Sfaturi de utilizare:
A se agita înainte de utilizare. Doza recomandată pentru consumul zilnic este de 1-2picături consumate într-o singură priză. Se poate consuma dimineața, la prânz sau seara. Doza zilnică poate fi ajustată la recomandarea medicului sau farmacistului, sau în cazul consumului simultan de lapte cu adaos de vitamină D3. Picăturile pot fi consumate pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, direct pe limbă, sau cu ajutorul unei lingurițe, sau amestecate într-un aliment semisolid (iaurt, compot), de preferință rece. Formula este perfect adaptată consumului atât la nou născuți și copii mici, cât și la copii mari.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Se recomandă utilizarea în cure de 1 lună și
reluarea acesteia de mai multe ori pe an. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta de
peste 15 ani.
Precauții:
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de sfârșitul lunii indicate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte