Uriage Bariesun Lapte protectie solara pentru copii 50+ SPF X 100 ML

Uriage Bariesun Lapte protectie solara pentru copii 50+ SPF X 100 ML

In stoc
50,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Datorită unui complex de filtrare foarte performant, această loțiune pentru copii previne uscarea pielii și asigură protecție foarte mare împotriva razelor UVA și UVB, precum și a radicalilor liberi.

Descriere

Ideal pentru fata si corp
Datorită unui complex de filtrare foarte performant, această loțiune pentru copii previne uscarea pielii și asigură protecție foarte mare împotriva razelor UVA și UVB, precum și a radicalilor liberi. Textura sa ușoară și neuleioasă garantează o utilizare cu plăcere de fiecare dată când este aplicată. Această loțiune garantează siguranță înaltă, toleranță ridicată și absorbție rapidă.

Previne fotoîmbătrânirea
Apa Termală Uriage aflată în centrul formulelor Bariésun luptă împotriva efectelor nocive ale soarelui. Bariera pielii este astfel întărită, iar ADN-ul este protejat de efectul razelor UV*.

Protejează împotriva razelor UV
Complexul său nou de filtre de ultimă generație asigură protecție foarte mare împotriva razelor UV. Această loțiune are fotostabilitate și acoperire UVA și UVB largă, ambele dovedite.

Hidratează intens
Îmbogățită cu Aquaspongines și Apă Termală Uriage, această loțiune asigură protecție intensă împotriva deshidratării.

Rezultate
100% Hipoalergenic

Hipoalergenic - Non-comedogenic - Fără parfum - Fără alcool

Recomandari
Înaintea expunerii, aplicați un strat generos și uniform pentru a acoperi zona expusă soarelui. Aplicați din nou cu regularitate, în special după ce transpirați, după ce înotați sau după ce vă ștergeți cu prosopul. Chiar dacă sunteți bine protejat(ă), reduceți expunerea cât mai mult posibil. Nu expuneți bebelușii și copiii mici la lumina directă a soarelui.

Prezentare
100 ml

Detalii ale produsului

5 Produse

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.