OTC
Faringo Intensiv Spray, 20 ml

Faringo Intensiv Spray, 20 ml

5944702207556
In stoc
36,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Faringo Intensiv este indicat la adulți pentru ameliorarea pe termen scurt a simptomelor de la nivelul gâtului cum sunt durere, iritație și inflamație.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Faringo Intensiv este indicat la adulți pentru ameliorarea pe termen scurt a simptomelor de la nivelul gâtului cum sunt durere, iritație, dificultate la inghitire și inflamație.

Doze

Adulți cu vârsta de 18 ani și peste:

O doză de 8,75 mg (3 pulverizări) administrată spre partea posterioară a faringelui, la interval de 3-6 ore, după cum este necesar, până la maximum 5 doze într-o perioadă de 24 ore.

Pacientul nu trebuie să inhaleze în timp ce pulverizează medicamentul.

Se recomandă ca acest medicament să fie utilizat timp de cel mult trei zile.

Copii și adolescenți

Siguranța și eficacitatea Faringo Intensiv la copii și adolescenți cu vârsta mai mică de 18 ani nu au fost stabilite.

Mod de administrare

Numai pentru administrare bucofaringiană și pe termen scurt.

Înainte de prima utilizare, dispozitivul trebuie agitat și pompa trebuie activată – pacientul trebuie să îndrepte vârful aplicator în direcție opusă și să pulverizeze de cel puțin patru ori, până când este produsă o ceață fină, consistentă. Pompa este atunci amorsată și pregătită pentru utilizare.

Între administrarea dozelor, de fiecare dată, pacientul trebuie să îndrepte vârful aplicator în direcție opusă și să pulverizeze cel puțin o dată, până când este produsă o ceață fină, consistentă. Înainte de a utiliza medicamentul pacientul trebuie să se asigure întotdeauna că se produce o ceață fină, consistentă.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte