OTC
Faringosept 3 mg/ ml spray...

Faringosept 3 mg/ ml spray bucofaringian 30 ml Terapia

5944702207761
In stoc
30,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii:
FARINGOSEPT 3 mg/ml conține substanța activă clorhidrat de benzidamină și aparține grupului  de medicamente denumit medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). Acționează prin  ameliorarea durerii și tumefierii (inflamației). 

FARINGOSEPT 3 mg/ml este indicat pentru tratamentul simptomatic local al durerii și iritației  de la nivelul gurii și gâtului, la adulți, adolescenți și copii cu vârsta peste 6 ani care sunt capabili  să coopereze (de exemplu, să își țină respirația în timpul pulverizării). 

Contraindicatii:
Nu utilizați FARINGOSEPT 3 mg/ml: 
- dacă sunteți alergic la clorhidrat de benzidamină sau la oricare dintre celelalte  componente ale acestui medicament.

Precautii:
Înainte să utilizaţi FARINGOSEPT 3 mg/ml, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți  gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest  medicament. 
FARINGOSEPT 3 mg/ml nu trebuie utilizat în timpul sarcinii sau alăptării. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
FARINGOSEPT 3 mg/ml nu are nicio influență sau are influență neglijabilă asupra capacității de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum este descris în acest prospect sau așa cum  v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu  farmacistul dacă nu sunteți sigur. 

FARINGOSEPT 3 mg/ml spray bucofaringian, soluție este destinat pentru a fi administrat în  interiorul gâtului sau gurii. A nu se depăși doza recomandată. Tratamentul continuu nu trebuie să  depășească 7 zile. 

Doza recomandată este: 
Adulți și adolescenți cu vârsta peste 12 ani
Administrați 2 până la 4 pulverizări de fiecare dată, de 2 până la 6 ori pe zi (nu mai frecvent de o  administrare la interval de 1,5 - 3 ore) 

Copii:
Copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani: administrați 2 pulverizări de fiecare dată, de 2 până la  6 ori pe zi (nu mai frecvent de o administrare la interval de 1,5 - 3 ore). 
A nu se utiliza la copii care nu sunt capabili să își țină respirația în timpul pulverizării. 

Copii cu vârsta sub 6 ani:
Acest medicament nu este destinat utilizării la copii cu vârsta sub 6 ani. 

Vârstnici:
Cu excepția cazului în care medicul sau stomatologul prescrie doze diferite, vor fi administrate dozele recomandate pentru adulți.

Dacă aveți orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanța activă este clorhidrat de benzidamină. 1 ml spray bucofaringian, soluție conține 3,0 mg de clorhidrat de benzidamină. 
O pulverizare conține 0,51 mg de clorhidrat de benzidamină. 
 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte