Coldrex Junior x 16 cp.film

Coldrex Junior x 16 cp.film

X05477
In stoc
21,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Coldrex Junior Hotrem este un medicament impotriva racelii si gripei care contine trei substante active: Paracetamol, Clorhidrat de Fenilefrina, Vitamina C.

Descriere

Indicatii: Farmacia Silva va recomanda produsul Coldrex Junior comprimate.


Coldrex Junior este un medicament impotriva racelii si a gripei care contine 3 substante active:

- Paracetamolul: amelioreaza durerea si reduce temperature corporala in conditii de febra

- Clorhidratul de fenilefrina: un decongestive simpatomimetic care desfunda nasul si sinusurile, ajutandu-va sa respitati mai usor

- Acidul ascorbic (Vitamina C): este o substanta uzuala introdusa in medicamentele indicate pentru raceala si gripa; ajuta la inlocuirea pierderilor de vitamina C.

 Coldrex Junior Hotrem este un medicament impotriva racelii si gripei care contine trei substante active: Paracetamol, Clorhidrat de Fenilefrina, Vitamina C.

Coldrex Junior Hotrem asigura copilului dvs. ameliorarea rapida si eficienta a simptomelor de raceala si gripa inclusive:

- febra si cefalee

- frison

- nas infundat

- dureri de cap, dureri in gat, dureri sinusale.

Doze si mod de administrare. Copii cu varsta intre 6 si 12 ani: continutul unui plic se dizolva intr-o cana cu apa calda sau fierbinte. Se indulceste cu zahar sau miere la nevoie. Doza se poate repeat la intervale de 4 ore, fara a depasi 6 plicuri pe zi. Daca simptomele de raceala persista mai mult de 3 zile, adresati-va medicului. Nu produce somnolenta.

Nu depasiti dozele recomandate! Nu se administreaza copiilor cu varsta sub 6 ani!

Precautii. In cazul administrarii altor medicamente (metroclopramid, domperidon, colestiramina) consultati medicul inainte de a lua Coldrex HotRem Junior.

Reactii adverse. Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare. Pot sa apara reactii alergice, de exemplu eruptii cutanate. Fenilefrina poate sa produca greturi, cefalee, mici cresteri ale tensiunii arteriale si foarte rar palpitatii. Aceste efecte sunt trecatoare. Consultati medicul in cazul oricaror efecte deosebite. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

 Cantitate: 16 comprimate filmate

Detalii ale produsului

20 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.