OTC
Paduden Rapid Forte 400 mg 10 cp

Paduden Rapid Forte 400 mg 10 cp

5944702207549
In stoc
21,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pentru dureri ușoare până la moderate cum sunt dureri de cap, migrene, dureri dentare, dismenoree, etc

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Substanţa activă este ibuprofen. Acesta aparţine unei grupe de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS asigură ameliorarea simptomelor prin modificarea răspunsului organismului la durere, inflamaţie și temperatură ridicată.PADUDEN Rapid Forte este folosit pentru tratamentul simptomatic pe termen scurt pentru: dureri ușoare până la moderate cum sunt dureri de cap, migrene, dureri dentare, dismenoree, dureri musculare, dureri dorsale, dureri reumatice, febră, febrilitate și simptome de răceală și gripă. Pentru dureri reumatice, medicamentul trebuie utilizat numai la recomandarea medicului. PADUDEN Rapid Forte este indicat pentru utilizarea la adulţi şi adolescenţi cu vârsta peste 12 ani şi cu greutatea de cel puţin 40 kg.

Acest medicament este destinat numai utilizării pe termen scurt. Trebuie să luaţi cea mai mică doză, pe perioada de timp cea mai scurtă necesară pentru ameliorarea simptomelor. Utilizarea la adulţi şi adolescenţi cu greutatea corporală peste 40 kg (12 ani sau peste): Luaţi 1 comprimat cu apă, de cel mult trei ori pe zi, după cum este necesar.Lăsaţi un interval de cel puţin şase ore între doze. Nu luaţi mai mult de trei comprimate (1200 mg de ibuprofen) în 24 de ore.Copii şi adolescenţi Nu administraţi acest medicament la copii cu vârsta sub 12 ani şi adolescenţi cu greutatea sub 40 kg.

Ingrediente:

Substanţa activă este ibuprofen. Acesta aparţine unei grupe de medicamente numite antiinflamatoare nesteroidiene (AINS). AINS asigură ameliorarea simptomelor prin modificarea răspunsului organismului la durere, inflamaţie și temperatură ridicată

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte