Prospan 35 mg/ml solutie orala 21...

Prospan 35 mg/ml solutie orala 21 plicuri

4104480708794
In stoc
42,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii:
Prospan soluție este un medicament pe bază de plante, care conține extract uscat din frunze de iederă (Hederae folium) ca substanță activă. Prospan soluție face parte din grupa: expectorante fără combinații cu antitusive, expectorante, plante.
Prospan soluție este utilizat în tratamentul simptomatic al afecţiunilor bronşice cronice inflamatorii; inflamaţii acute ale tractului respirator însoţite de tuse.
Dacă după 7 zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic.

Contraindicatii:
Nu utilizați Prospan 35 mg/5 ml soluție orală în plic:
- dacă sunteți alergic la extractul uscat de frunze de iederă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii:
Inainte să utilizați Prospan 35 mg/5 ml soluție orală în plic, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina, alăptarea și fertilitatea:
Dacă sunteți gravidă sau alăptați, credeți că ați putea fi gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament.
Prospan soluție nu este recomandat în timpul sarcinii şi alăptării, deoarece nu sunt disponibile informaţii suficiente despre siguranţa administrării la gravide şi femei care alăptează.
Din motive de siguranţă, în timpul sarcinii şi alăptării, medicamentele se vor administra numai la indicația medicului.

Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor:
Medicamentul nu influenţează negativ capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare:
Utilizați întotdeauna acest medicament exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.
Doza uzuală pentru adulţi şi adolescenții peste 12 ani este de un plic (5 ml) de 3 ori pe zi (corespunzător la 105 mg extract uscat din frunze de iederă zilnic).

Utilizarea la copii:
Doza uzuală pentru copii cu vârsta între 6 si 12 ani este de de un plic (5 ml) de 2 ori pe zi (corespunzător la 70 mg extract uscat din frunze de iederă zilnic).

Lichidul se administrează nediluat dimineața, (la prânz) și seara.
Ambalajul pentru Prospan soluție este sub formă de plic, acesta se poate deschide și utiliza ușor.
Conținutul plicului este ușor de administrat.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie:
- Substanța activă este extract uscat din Hedera helix L. 35 mg extract uscat din Hedera helix L., frunză (Hederae folium) (DER 5 – 7.5:1); solvent de extracție: etanol 30% (m/m) / plic.
- Celelalte componente sunt: sorbat de potasiu, acid citric, sorbitol lichid (cristalizabil), gumă xantan, substanță aromatizantă naturală, maltodextrine din porumb, amidon, ulei de portocală, etanol 96%, levomentol, apă purificată.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte