RX
Belusha 0,02mg/3mg 28 comprimate

Belusha 0,02mg/3mg 28 comprimate

5997001362983

Se elibereaza din farmacie pe baza retetei de la medic.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Indicatii: * Belusha este un contraceptiv oral şi este utilizat pentru prevenirea sarcinii.
* Fiecare dintre cele 24 de comprimate albe conţine o cantitate mică din doi hormoni feminini diferiţi, şi anume etinilestradiol şi drospirenonă.
* Cele 4 comprimate verzi nu conţin substanţe active şi mai sunt numite şi comprimate placebo.
* Comprimatele contraceptive care conţin doi hormoni sunt denumite "comprimate contraceptive combinate".

Contraindicatii: Observaţii generale:
Înainte de a începe să luaţi Belusha, medicul dumneavoastră vă va pune câteva întrebări despre istoricul dumneavoastră în ceea ce priveşte starea de sănătate personală şi a rudelor apropiate. De asemenea, medicul vă va măsura tensiunea arterială şi în funcţie de situaţia dumneavoastră este posibil să vă facă şi alte teste.
În acest prospect sunt descrise mai multe situaţii în care trebuie să întrerupeţi administrarea Belusha sau în care eficacitatea Belusha poate fi redusă. În astfel de situaţii, fie nu trebuie să aveţi niciun contact sexual, fie trebuie să utilizaţi în plus măsuri contraceptive nehormonale, de exemplu să utilizaţi prezervativul sau o altă metodă contraceptivă de barieră. Nu folosiţi metoda calendarului sau a temperaturii bazale. Aceste metode pot fi nesigure, deoarece Belusha influenţează modificările fiziologice lunare ale temperaturii bazale şi ale mucusului cervical.
Belusha, similar altor contraceptive hormonale nu asigură protecţie împotriva infecţiei cu HIV (SIDA) sau a altor boli cu transmitere sexuală. În timp ce utilizaţi acest medicament trebuie să mergeţi regulat la medicul dumneavoastră, cel puţin de două ori pe an. Dacă prezentaţi orice simptome neobişnuite, cum ar fi dureri fără o cauză aparentă în piept, abdomen sau picioare, trebuie să vă adresaţi imediat medicului dumneavoastră.


Nu confundaţi comprimatele: în primele 24 de zile luaţi câte un comprimat de culoare albă şi apoi, în ultimele 4 zile un comprimat de culoare verde . După aceasta, trebuie să începeţi imediat un nou blister (24 comprimate de culoare albă şi apoi 4 comprimate de culoare verde). În consecinţă, nu există pauză între blistere.
Datorită compoziţiei diferite a comprimatelor, este necesar să începeţi cu primul comprimat din partea superioară stângă şi să luaţi comprimatele în fiecare zi. Pentru a respecta ordinea corectă, urmaţi direcţia săgeţilor de pe blister.
Pregătirea blisterului
Pentru a putea controla utilizarea zilnică a contraceptivelor, utilizaţi săgeţile de pe blister.
Săgeţile arată ordinea în care trebuie să luaţi comprimatele În timpul celor 4 zile în care luaţi comprimatele placebo verzi (zilele placebo), trebuie să înceapă sângerarea (aşa numita sângerare de întrerupere). Aceasta începe, de obicei, în ziua a doua sau a treia după ce luaţi ultimul comprimat activ alb de Belusha. Odată ce aţi luat ultimul comprimat de culoare verde, trebuie să începeţi următorul blister, indiferent dacă sângerarea s-a oprit sau nu. Aceasta înseamnă că trebuie să începeţi fiecare blister în aceeaşi zi a săptămânii şi că sângerarea de întrerupere trebuie să apară în aceleaşi zile ale fiecărei luni.
Dacă utilizaţi Belusha în acest mod, sunteţi, protejată împotriva sarcinii, de asemenea, şi în timpul celor 4 zile în care luaţi comprimate placebo.
Când puteţi începe primul blister
* În cazul în care nu aţi utilizat un contraceptiv hormonal în luna precedentă
Începeţi utilizarea Belusha în prima zi a ciclului menstrual (aceasta înseamnă prima zi a menstruaţiei). Dacă începeţi să utilizaţi Belusha în prima zi a menstruaţiei sunteţi imediat protejată împotriva sarcinii. De asemenea, puteţi începe în ziua 2-5 a ciclului menstrual, dar în acest caz trebuie să utilizaţi măsuri de contracepţie suplimentare (de exemplu un prezervativ) în primele 7 zile.
* Trecerea de la un alt contraceptiv hormonal combinat (contraceptiv oral combinat (COC), inel vaginal sau plasture transdermic)
Puteţi începe utilizarea Belusha în ziua care urmează după ultimul comprimat activ (ultimul comprimat care conţine substanţele active) al COC utilizat anterior, dar nu mai târziu de prima zi după ce se încheie perioada de pauză a comprimatelor utilizate anterior (sau ultimul comprimat inactiv al contraceptivelor utilizate anterior).
Când treceţi de la un contraceptiv combinat,de tip inel vaginal sau plasture transdermic, urmaţi recomandările medicului dumneavoastră.
* Trecerea de la un contraceptiv care conţine doar progestogen (minicomprimat doar cu progestogen, soluţie injectabilă, implant sau un sistem intrauterin care eliberează progestogen)
Puteţi trece de la comprimate care conţin numai progestogen oricând doriţi (dacă aţi utilizat un implant sau un dispozitiv intrauterin, folosiţi noile comprimate în ziua în care îl îndepărtaţi; dacă folosiţi injecţii, utilizaţi noul comprimat în ziua în care este programată următoarea injecţie), dar, în toate aceste cazuri, trebuie să utilizaţi metode contraceptive suplimentare (un prezervativ de exemplu) pentru primele 7 zile de utilizare a comprimatelor.
* După o pierdere a sarcinii în primul trimestru de sarcină
Urmaţi sfaturile medicului dumneavoastră.
* După ce aţi născut sau după un avort în al doilea trimestru de sarcină
După ce aţi născut sau aţi suferit un avort in al doilea trimestru de sarcină, puteţi începe utilizarea Belusha în intervalul cuprins între 21 şi 28 de zile după naştere sau avort. Dacă începeţi mai târziu de ziua 28, în primele 7 zile de utilizare a Belusha trebuie să folosiţi o aşa numită metodă de barieră (de exemplu, un prezervativ). În cazul în care, după ce aţi născut, aţi avut un contact sexual înainte de a începe (relua) utilizarea Belusha, trebuie să vă asiguraţi mai întâi că nu sunteţi gravidă sau trebuie să aşteptaţi până la următoarea sângerare menstruală.
* Dacă alăptaţi şi doriţi să începeţi (reluaţi) tratamentul cu Belusha după ce aţi născut
Citiţi subpunctul despre "Alăptare".
Dacă nu sunteţi sigură, medicul dumneavoastră vă va recomanda când trebuie să începeţi administrarea.
Dacă luaţi mai mult decât trebuie din Belusha
Nu au fost raportate efecte periculoase, grave, în urma administrării a prea multe comprimate de
Belusha.
Dacă luaţi mai multe comprimate odată puteţi avea simptome cum sunt greaţă şi vărsături. Fetele tinere pot prezenta sângerări vaginale.
Dacă aţi luat prea multe comprimate de Belusha, sau dacă aţi constatat că un copil a luat câteva, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări.
Dacă uitaţi să luaţi Belusha
Ultimele 4 comprimate din al 4-lea rând al blisterului sunt comprimatele placebo. Dacă uitaţi să luaţi unul dintre aceste comprimate, nu există niciun efect asupra eficacităţii Belusha.
Eliminaţi comprimatele placebo uitate.
Dacă aţi omis un comprimat activ, de culoare albă (comprimatele 1-24 din blister), trebuie să faceţi următoarele:
* Dacă aţi întârziat administrarea unui comprimat cu mai puţin de 12 ore, protecţia împotriva sarcinii nu este redusă. Luaţi comprimatul uitat imediat ce vă amintiţi, iar apoi continuaţi să luaţi următoarele comprimate la ora obişnuită.
* Dacă aţi întârziat administrarea unui comprimat cu mai mult de 12 ore, protecţia împotriva sarcinii poate fi redusă. Cu cât este mai mare numărul de comprimate pe care le-aţi uitat, cu atât este mai mare riscul să rămâneţi gravidă.
Riscul unei protecţii insuficiente este maxim în cazul în care aţi uitat să luaţi un comprimat de culoare albă la începutul sau la sfârşitul blisterului. În consecinţă, trebuie să respectaţi următoarele reguli (vezi şi diagrama prezentată mai jos):
* Mai mult de un comprimat uitat din acest blister
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră.
* Un comprimat uitat între zilele 1-7 (primul rând)
Luaţi comprimatul uitat imediat ce vă amintiţi, chiar dacă aceasta înseamnă că trebuie să luaţi două comprimate odată. Continuaţi să luaţi comprimatele la ora obişnuită şi utilizaţi metode contraceptive suplimentare pentru următoarele 7 zile, de exemplu, un prezervativ. Dacă aţi avut contact sexual în săptămâna precedentă omisiunii comprimatului, trebuie să înţelegeţi că există riscul unei sarcini. În acest caz, adresaţi-vă medicului dumneavoastră .
* Un comprimat uitat între zilele 8-14 (al doilea rând)
Luaţi comprimatul uitat imediat ce vă amintiţi, chiar dacă aceasta înseamnă că trebuie să luaţi două comprimate odată. Continuaţi să luaţi restul comprimatelor la ora obişnuită. Protecţia împotriva sarcinii nu este redusă şi nu trebuie să luaţi măsuri contraceptive suplimentare.
* Un comprimat uitat între zilele 15-24 (al treilea sau al patrulea rând)
Puteţi alege una dintre următoarele posibilităţi:
1. Luaţi comprimatul uitat imediat ce vă amintiţi, chiar dacă aceasta înseamnă că trebuie să luaţi două comprimate odată. Continuaţi să luaţi comprimatele la ora obişnuită. În loc să luaţi comprimatele placebo de culoare verde din blister, aruncaţi-le şi începeţi următorul blister (ziua în care-l începeţi va fi diferită).
Cel mai probabil, veţi avea o sângerare menstruală la terminarea celui de-al doilea blister - în timp ce luaţi comprimatele placebo verzi - dar puteţi prezenta sângerări uşoare sau asemănătoare menstruaţiei în timpul administrării celui de al doilea blister.
2. Puteţi, de asemenea, să opriţi utilizarea comprimatelor active, de culoare albă şi să treceţi direct la cele 4 comprimate placebo verzi (înainte să luaţi comprimatele placebo, notaţi-vă ziua în care aţi uitat să luaţi comprimatul). Dacă doriţi să începeţi un nou blister în ziua în care aţi început întotdeauna, luaţi comprimatele placebo mai puţin de 4 zile.
Dacă respectaţi una dintre aceste două recomandări, veţi fi protejată împotriva sarcinii.
* Dacă aţi uitat să luaţi oricare dintre comprimatele dintr-un blister şi nu aveţi sângerare în zilele placebo, aceasta poate însemna că sunteţi gravidă. Trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră înainte să începeţi următorul blister.
Da
Ziua 1-7
Aţi avut contact sexual în săptămâna precedentă omiterii comprimatului?
Nu
- Luaţi comprimatul omis
- Utilizaţi o metodă contraceptivă de barieră (prezervativ) în următoarele 7 zile şi
- Terminaţi blisterul.
Numai un comprimat alb omis (luat după mai mult de 12 ore)
Ziua 8-14
- Luaţi comprimatul omis
- Terminaţi blisterul.
- Luaţi comprimatul omis şi
- Terminaţi administrarea comprimatelor albe.
- Aruncaţi cele 4 comprimate placebo de culoare verde
- Începeţi următorul blister
Ziua 15-24
sau
- Întrerupeţi imediat utilizarea comprimatelor albe
- Treceţi direct la cele 4 comprimate placebo verzi
- Începeţi următorul blister.
Mai mult de 1 comprimat alb omis într-un blister
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră
Ce trebuie să faceţi în caz de vărsături sau diaree severă
Dacă vărsaţi în decurs de 3-4 ore de la administrarea unui comprimat activ alb sau dacă aveţi diaree severă, există riscul ca substanţele active să nu fie absorbite complet în organismul dumneavoastră. Această situaţie este aproape identică cu cea în care aţi uitat să luaţi un comprimat. După ce aţi prezentat vărsături sau diaree, trebuie să luaţi imediat un alt comprimat de culoare albă dintr-un blister de rezervă. Dacă este posibil, luaţi-l într-un interval de până la 12 ore faţă de ora obişnuită de administrare. Dacă nu este posibil sau dacă au trecut 12 ore, trebuie să urmaţi recomandările făcute la subpunctul "Dacă uitaţi să utilizaţi Belusha".
Întârzierea ciclului menstrual: ce trebuie să ştiţi
Chiar dacă nu este recomandat, puteţi să întârziaţi ciclul menstrual dacă nu luaţi comprimatele placebo de culoare verde din al patrulea rând şi treceţi direct la un nou blister de Belusha şi îl terminaţi. Este posibil să prezentaţi o sângerare uşoară sau asemănătoare menstruaţiei în timp ce utilizaţi al doilea blister. Terminaţi al doilea blister luând cele 4 comprimate verzi de pe al patrulea rând. Începeţi apoi următorul blister.
Puteţi să vă adresaţi medicului dumneavoastră pentru recomandări înainte de a decide să vă întârziaţi ciclul menstrual.
Modificarea primei zile a perioadei de menstruaţie: ce trebuie să ştiţi
Dacă luaţi comprimatele conform recomandărilor, atunci ciclul dumneavoastră menstrual va începe în timpul zilelor placebo. Dacă trebuie să schimbaţi această zi, reduceţi numărul de zile placebo - în care luaţi comprimatele placebo de culoare verde - (dar nu creşteţi niciodată numărul acestora - 4 este maximum!). De exemplu, dacă începeţi să luaţi comprimatele placebo vineri şi doriţi să schimbaţi aceasta zi cu marţi (3 zile mai devreme), trebuie să începeţi următorul blister cu 3 zile mai devreme decât în mod obişnuit. Este posibil să nu aveţi sângerare în această perioadă. Ulterior, puteţi prezenta o sângerare uşoară sau asemănătoare menstruaţiei.
Dacă nu sunteţi sigură ce trebuie să faceţi, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.
Dacă doriţi să încetaţi utilizarea Belusha
Puteţi întrerupe utilizarea Belusha oricând doriţi. Dacă nu doriţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră pentru recomandări în legătură cu alte metode eficiente de prevenire a sarcinii.
Dacă doriţi să rămâneţi gravidă, încetaţi să luaţi Belusha şi utilizaţi o altă metodă contraceptivă până când aveţi prima menstruaţie normală, înainte de a încerca să rămâneţi gravidă. Veţi putea calcula mai uşor data probabilă a naşterii.
Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest produs, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Compozitie: Substanţele active sunt etinilestradiol 0,02 mg şi drospirenonă 3 mg pentru fiecare comprimat activ, alb.
Celelalte componente sunt:
Comprimate filmate active albe:
Nucleu: lactoză monohidrat, amidon de porumb, amidon de porumb pregelatinizat, copolimer macrogol alcool polivinilic , stearat de magneziu
Film: alcool polivinilic, dioxid de titan (E 171), talc, macrogol 3350, lecitină (din soia)
Comprimate filmate placebo verzi:
Nucleu: celuloză microcristalină, lactoză anhidră, amidon de porumb pregelatinizat, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal anhidru
Film: alcool polivinilic, dioxid de titan (E 171), macrogol 3350, talc, indigo carmin lac de aluminiu (E132), galben de chinolină (E104), oxid negru de fer (E172), galben amurg FCF (E110).</section><section><h3>Precautii:</h3>În anumite situaţii este nevoie să aveţi grijă deosebită în timp ce utilizaţi Belusha sau orice alte comprimate contraceptive combinate şi poate fi necesar ca medicul dumneavoastră să vă examineze regulat. Dacă vreuna dintre următoarele condiţii este valabilă în cazul dumneavoastră trebuie să informaţi medicul dumneavoastră înainte de a începe utilizarea Belusha.
Încetaţi să luaţi Belusha şi adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră dacă observaţi posibile semne ale formării unui cheag de sânge, cum ar fi:
* durere severă şi/sau tumefacţie la nivelul piciorului
* durere toracică severă apărută brusc care poate iradia în braţul stâng
* senzaţie de lipsă de aer apărută brusc
* tuse fără o cauză evidentă apărută brusc
* orice durere de cap neobişnuită, severă sau prelungită sau agravare a migrenei
* pierdere parţială sau totală a vederii sau vedere dublă;
* tulburări de vorbire sau incapacitatea de a vorbi;
* ameţeli sau leşin
* slăbiciune, senzaţii neobişnuite sau amorţeală care afectează o anumită parte a corpului
* dificultăţi de deplasare (cunoscute ca tulburări motorii)
* dureri severe la nivelul abdomenului

Atentionari: Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor
Nu există informaţii care să sugereze faptul că utilizarea Belusha afectează capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje.

Informaţii importante privind unele componente ale Belusha
Comprimatele filmate active, albe de Belusha conţin lactoză monohidrat 48,53 mg iar cele inactive, verzi conţin lactoză anhidră 37,26 mg per comprimat filmat. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.
Excipientul galben amurg poate cauza reacţii alergice.
Belusha mai conţine şi lecitină din soia. Dacă sunteţi alergic la soia sau la arahide, nu utilizaţi acest medicament.

Reactii adverse: Ca toate medicamentele, Belusha poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
În continuare este prezentată o listă de reacţii adverse care au fost asociate cu utilizarea Belusha:
Reacţii adverse frecvente (afectează 1 până la 10 utilizatoare din 100):
- modificări ale dispoziţiei
- durere de cap
- greaţă
- durere la nivelul sânilor, tulburări ale ciclului menstrual, cum sunt cicluri menstruale neregulate, absenţa ciclurilor menstruale
Reacţii adverse mai puţin frecvente (afectează 1 până la 10 utilizatoare din 1000):
- depresie, scăderea interesului pentru actul sexual, nervozitate, somnolenţă
- ameţeli, furnicături sau înţepături
- migrenă, vene varicoase, creşterea tensiunii arteriale
- dureri de stomac, vărsături, indigestie, prezenţa gazelor intestinale, inflamaţia stomacului, diaree
- acnee, mâncărime, erupţii trecătoare pe piele
- dureri, de exemplu durere de spate, dureri la nivelul membrelor, crampe musculare
- infecţii fungice vaginale, durere pelviană, mărirea sânilor, noduli mamari benigni, sângerări uterine/vaginale (care, de obicei, dispar în timpul tratamentului continuu), scurgeri vaginale, valuri de căldură, inflamaţia vaginului (vaginită), tulburări ale ciclului menstrual, cicluri menstruale dureroase, cicluri menstruale reduse, cicluri menstruale foarte abundente, uscăciune vaginală, frotiu cervical anormal
- lipsă de energie, transpiraţie abundentă, retenţie de lichide - creştere în greutate
Reacţii adverse rare (afectează 1 până la 10 utilizatoare din 10.000):
- candida (infecţiei fungică)
- anemie (scădere a numărului de celule roşii în sânge)
- trombocitemie (creştere a numărului de trombocite în sânge)
- reacţii alergice
- tulburări hormonale (endocrine)
- creştere a apetitului alimentar, scădere a apetitului alimentar, concentraţii anormal de mari ale potasiului în sânge, concentraţii anormal de mici ale sodiului în sânge
- incapacitatea de a avea un orgasm, insomnie
- ameţeli, tremor
- tulburări oculare, de exemplu inflamaţia pleoapelor, uscăciunea ochilor
- bătăi anormal de rapide ale inimii
- inflamaţii ale venelor, sângerări din nas, leşin
- mărirea abdomenului, tulburări intestinale, senzaţie de balonare, hernie stomacală, infecţii fungice ale gurii, constipaţie, uscăciune a gurii
- durere la nivelul canalelor biliare sau vezicii biliare, inflamaţia vezicii biliare
- pete ale pielii de culoare galben-maro, eczemă, căderea părului, inflamaţie a pielii de tipul acneei, piele uscată, umflături la nivelul pielii, creştere în exces a părului, boli ale pielii, vergeturi, inflamaţie a pielii, inflamaţie a pielii sensibilă la lumină, noduli la nivelul pielii
- raporturi sexuale dificile sau dureroase, inflamaţie a vaginului (vulvovaginită), sângerare după contactul sexual, sângerare de întrerupere, chist mamar, număr crescut de celule mamare (hiperplazie), noduli mamari maligni, creştere anormală a suprafeţei mucoase a colului uterin, diminuare sau dispariţie a ţesutului care căptuşeşte uterul, chisturi ovariene, mărire a uterului
- senzaţie generală de rău
- scădere în greutate
Este cunoscut faptul că produsele care conţin soia cauzează reacţii alergice inclusiv anafilaxie severă la persoanele cu alergie la soia. Pacienţii cu alergie cunoscută la proteine din arahide prezintă un risc crescut de reacţii adverse severe la produsele conţinând soia.
Dacă vreuna dintre reacţiile adverse devine gravă sau dacă observaţi orice reacţie adversă nemenţionată în acest prospect, vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Interactiuni cu alte medicamente:
* Anumite medicamente pot reduce acţiunea Belusha de prevenire a sarcinii sau pot provoca sângerări neobişnuite. Printre acestea se numără medicamentele utilizate în tratamentul:
- epilepsiei (de exemplu primidonă, fenitoină, barbiturice, carbamazepină, oxcarbamazepină, topiramat, felbamat)
- tuberculozei (de exemplu rifampicină)
- infecţiei cu HIV (de exemplu ritonavir, nevirapină) sau al altor boli infecţioase (antibiotice sau antifungice, cum sunt griseofulvină, peniciline, tetraciclină),
- bosentan
- un remediu pe bază de plante, din sunătoare.
* Belusha poate să influenţeze eficacitatea altor medicamente, de exemplu:
- medicamente care conţin ciclosporină
- antiepilepticul lamotrigină (aceasta poate determina creşterea frecvenţei de apariţie a convulsiilor).
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.
Utilizarea Belusha cu alimente şi băuturi
Belusha poate fi luat cu sau fără alimente, iar dacă este necesar cu o cantitate mică de apă.
Teste de laborator
Dacă aveţi nevoie de o analiză de sânge, spuneţi medicului dumneavoastră sau personalului de laborator că luaţi contraceptive hormonale, deoarece acestea pot afecta rezultatele anumitor teste.

Sarcina si alaptarea: Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament
Nu utilizaţi Belusha dacă sunteţi gravidă. Dacă rămâneţi gravidă în timp ce luaţi Belusha trebuie să opriţi imediat tratamentul şi să vă adresaţi medicului dumneavoastră.
Dacă doriţi să rămâneţi gravidă, puteţi să întrerupeţi utilizarea Belusha în orice moment.

Utilizarea Belusha nu este de obicei recomandată femeilor care alăptează. Dacă doriţi să luaţi contraceptive în perioada alăptării trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră.

Conditii de pastrare: A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor.
A nu se păstra la temperaturi peste 25°C. A se păstra în ambalajul original pentru a fi protejat de lumină.
Nu utilizaţi Belusha după data de expirare înscrisă pe blister şi pe cutie. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective. Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să eliminaţi medicamentele care nu vă mai sunt necesare. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte