Profertil pentru barbati, 60 capsule vegetale

Profertil pentru barbati, 60 capsule vegetale

Pentru regimul dietetic al fertilitatii la barbatii care doresc sa aiba copii.

Descriere

PROfertil este o combinatie special creata care imbunatateste calitatea spermei si, in consecinta, fertilitatea masculina. Este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale si este destinat regimului dietetic al subfertilitatii masculine asociate dietei.

Compozitia specifica a PROfertil, cu eficienta demonstrata prin studii stiintifice, este adaptata nevoilor nutritionale speciale din sfera de utilizare indicata si raspunde indeosebi cerintelor crescute de substante nutritive ale barbatilor  cu subfertilitate cauzata de dieta.

Rezultatele studiilor stiintifice au aratat ca administrarea ingredientelor continute de PROfertil are ca efect ameliorarea semnificativa a calitatii spermei mergand pana la normalizarea completa  a spermagramei.

L-Carnitina este produsa in mod natural in corp si serveste drept substrat energetic pentru celulele spermei. L-Carnitina poate determina ameliorarea mobilitatii si a cantitatii spemei.
L-Arginina este un aminoacid necesitat in cantitate mare de corpul uman, fiind demonstrat prin studii stiintifice ca amelioreaza cantitatea si mobilitatea spematozoizilor.
Vitamina E-amelioreaza mobilitatea spermei si creste capacitatea celulelor spermei de a se uni cu ovulul.
Zinc - in afara de proprietatile antioxidante si de aportul sau la numeroase procese biochimice din organismul uman, oligoelementul Zinc imbunatateste densitatea celulelor spermei, creste numarul de celule spermatice rapide, precum si nivelul de testosteron, de importanta capitala in cadrul spermatogenezei.
Acid folic: este vital pentru dezvoltarea celulara si diviziunea celulara(producerea sangelui) precum si pentru metabolismul celulei nervoase. Are, de asemenea, un rol de protectie a sistemului coronarian. Efectele pozitive ale acestei vitamine sunt cunoscute de mult timp. De atunci s-au realizat vaste cercetari si suplimentarea acestei vitamine este foarte recomandabila.
Glutation si Seleniu: ambele sunt captori te radicali liberi extrem de eficienti. Amandoua substantele nutritive si-au demonstrat capacitatea de a imbunatati semnificativ mobilitatea spermatozoizilor in cadrul a numeroase studii stiintifice.

Administrare:
Se administreaza cate 2 capsule pe zi, in timpul mesei sau dupa masa, impreuna cu ceva de baut.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.