Fares Prostata G80 x 60 de capsule

Fares Prostata G80 x 60 de capsule

5941141005361
In stoc
50,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Contribuie la menţinerea sănătăţii prostatei şi la realizarea normală a funcţiei urinare la bărbaţii de peste 45 de ani

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

INGREDIENTE/CAPSULĂ:
-extract uscat de Palmier de Florida (Serenoa repens) standardizat în min. 25% acizi graşi 160 mg
-extract uscat de Pygeum africanum standardizat în min. 2,5% fitosteroli
-rădăcină de urzică (Urticae radix)
-ghimpe (Xanthii herba)
-extract uscat de tomate (Lycopersicum esculentum) standardizat în min. 15% licopen
Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.
Palmierul de Florida este originar din America de Nord. Este asemănător cu palmierul, dar de talie mai redusă, de până la maxim 4 metri. Fructele sale, asemănătoare la aspect cu măslinele, au fost folosite de amerindieni pentru sănătatea aparatului urinar. Acestea conţin substanţe lipofile cu acţiune de reducere a acumulării de lichid seros în spațiile intercelulare ale ţesutului din structura prostatei. La ora actuală, este cea mai folosită plantă pentru menţinerea bunei funcţionări a prostatei, deoarece blochează legarea testosteronului de receptorii din prostată, împiedicând creşterea în volum a acesteia, fără afectarea funcției sexuale. Astfel reduce frecvența urinărilor nocturne și disconfortul la micțiune.
Pygeum africanum (prunul african) este un arbore veşnic verde, care se găseşte în Africa Centrală şi de Sud. Tradiţional, africanii au folosit scoarţa sa pentru eliminarea disconfortului la micţiune. La barbaţi susţine sănătatea prostatei, şi, prin aceasta, reducerea semnificativă a urinării ezitante şi frecvente şi a numărului de urinări în timpul nopţii.
Ghimpele, prin substanţele active pe care le conţine induce o acţiune de vasoconstricţie în vasele de sânge de la nivelul prostatei reducând creşterea în volum a acesteia, şi o acţiune diuretică ceea ce ajută foarte mult în cazul prostatei. Astfel, reduce frecvenţa şi disconfortul urinărilor nocturne.
Rădăcina de urzică, bun diuretic, ajută la creşterea volumului urinei eliminate şi a debitului acesteia, reducând în acelaşi timp cantitatea de urină reziduală din vezică, frecvenţa micţiunilor şi nicturia.
Tomatele conţin un fitonutrient – licopenul – care dă culoarea lor roşie. Funcţia antioxidantă a licopenului (capacitatea sa de a proteja celulele şi alte structuri din organism de daunele
provocate de oxidanţi) este corelată cu protecţia ADN-ului în interiorul globulelor albe. Licopenul este un antioxidant de două ori mai activ decât carotenul. Joacă un rol foarte important în reducerea riscului de degenerare a țesutului prostatei.
BENEFICII ALE UTILIZĂRII:
-contribuie la menţinerea sănătății prostatei, şi la realizarea normală a funcţiei urinare la bărbaţii de peste 45 de ani
-reduce frecvența urinărilor nocturne și disconfortul la micțiune
-susține îmbunătăţirea fluxului urinar și reducerea reziduului vezical
-antioxidant, contribuie la menținerea structurii normale a prostatei și a funcției sexuale
ATENŢIONĂRI:
Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
EFECTE SECUNDARE ŞI INTERACŢIUNI:
La dozele recomandate nu au fost semnalate interacţiuni şi efecte secundare.
MOD DE ADMINISTRARE:
3 capsule pe zi: 1 capsulă dimineaţa şi 2 capsule seara, la o oră după masă.
Dacă se doreşte un efect mai puternic se administrează câte 2 capsule de 3 ori pe zi.
Durata curei este de 4-6 luni.
Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
ASOCIERI RECOMANDATE:
-acest produs se poate asocia cu ceai V-prostată şi vezică, reţeta farm. Farago-G75 sau ceai Prostată-G73 (pungă), G74 (plic).
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte