AphtaPlus Solutie 10ml

AphtaPlus Solutie 10ml

3760076740671
In stoc
32,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Aphtaplus este o soluţie vâscoasă utilizata pentru tratamentul aftelor şi leziunilor bucale

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere


DENUMIRE: APHTAPLUS pentru tratamentul aftelor şi leziunilor bucale.

PREZENTARE: 1 tub a 10 ml.

COMPOZIŢIE: glicerol, miere, apă, extract de merişor (Vaccinium macrocarpon), extract de afine (Vaccinium myrtillus), gumă xantan.

MOD DE ACŢIUNE
Aphtaplus este o soluţie vâscoasă hipertonică, osmotic activă. Atunci când este aplicată pe aftă, aceasta formează la nivelul leziunii un film, care elimină lichidul din leziune.

Eliminarea lichidului către exterior ajută la curăţarea leziunii de impurităţile prezente în interior (celule moarte, resturi celulare, particule bacteriene, resturi de alimente...) şi reduce astfel contaminarea microbiană. Curăţarea leziunii şi scăderea contaminării creează un mediu favorabil cicatrizării. De asemenea, filmul protejează ulceraţia de agresiunile externe, reducând astfel iritaţia şi durerea.

Recomandări de utilizare
Destinat numai utilizării locale. Îndepărtaţi capacul tubului, introduceţi vârful aplicatorului în gură, aproape de aftă sau leziune şi aplicaţi 3-4 picături Aphtaplus direct pe aftă sau leziune. A se folosi de 3-4 ori pe zi, până la vindecarea completă. Închideţi bine capacul după fiecare utilizare.

Precauţii:
Spălaţi-vă pe mâini înainte de a aplica produsul. Acest produs este destinat numai utilizării locale. Nu atingeţi leziunea cu vârful aplicatorului în timpul utilizării.

Nu utilizaţi Aphtaplus în caz de hipersensibilitate la una din componentele produsului, dacă urmaţi deja un tratament pentru afte sau dacă simptomele persistă.

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă nu apare nicio îmbunătăţire după 5 zile de utilizare a Aphtaplus.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperatura camerei.

Nu utilizaţi produsul dacă tubul este deteriorat. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj sau după 30 de zile de la deschiderea tubului.

Efecte nedorite:
Aphtaplus nu are efecte nedorite cunoscute până în prezent şi nu este periculos dacă este înghiţit. Aphtaplus poate fi administrat la copii peste 3 ani şi la femeile însărcinate sau care alăptează.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte