OTC
Dermobacter solutie cutanata x 125ml

Dermobacter solutie cutanata x 125ml

Innotech Laboratoire
3400970000654
In stoc
33,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Solutie pentru antisepsia si tratamentul adjuvant al ranilor cutanate si mucoase cauzate de infectii sau care s-ar putea infecta.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Indicatii terapeutice:

Realizarea antisepsiei si tratamentul adjuvant a afectiunilor cutaneo-mucoase de etiologie bacteriana primara sau care se pot suprainfecta.

Compozitie:

Clorura de benzalconiu 0,5g, Digluconat de clorhexidina 0,2g si excipienti: cocoalchildimetil betaina, copolimer de elitenoxid, propilenoxid, hidroxietilceluloza, acid citric monohidrat, citrat de sodiu, apa purificata.

Doze si mod de administrare:

Solutia se foloseste nediluata sau diluata, o data sau de doua ori pe zi timp de 7-10 zile. Solutia nediluata se administreaza pe cale cutanata. Solutia diluata 1:10 se administreaza pe mucoase. Solutia diluata trebuie preparata cu foarte putin timp inainte de a o folosi si nu trebuie pastrata. Administrarea trebuie intotdeauna urmata de o clatire atenta.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la oricare dintre componentii produsului sau la substante inrudite; nu se administreaza la nivel ocular sau auricular; acest produs nu trebuie sa patrunda in canalul auditiv, mai ales daca timpanul este perforat, si nici nu trebuie sa fie pus in contact cu tesutul nervos sau cu meningele; acest produs nu trebuie folosit pentru a dezinfecta echipamentul medical sau chirurgical.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte