Ginexid 10 Ovule Vaginale

Ginexid 10 Ovule Vaginale

In stoc
52,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Ginexid ovule pentru protecția și igiena intimă a femeii

 

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Ginexid ovule vaginale este o formulă nouă pentru igiena vaginului, care permite formarea unui film asupra peretelui vaginal și astfel ingredientele active din ovule iși exercită efectul lor antiinflamator și antibacterian pentru o perioada lungă de timp, reducând astfel inflamația, pruritul, arsurile și secreția. Ginexid ovule are avantaje semnificative în comparație cu alte spălări vaginale.

Compoziție:

Gliceride semisintetice, extract de ulei de Hamamelis, extras de ulei de muşeţel, vitamina E acetat, digluconat de clorhexidină.

Extract de ulei de Hamamelis - cu efect antiinflamator care elimină edemul și pruritul țesuturilor afectate prin efectul vasoconstrictor. Ameliorează iritația și previne uscăciunea. Extractul de Hamamelis este recomandat în caz de schimbări varicoase ale organelor genitale externe ale femeii.

Extract de ulei de Mușetel - cu efect antiinflamator, emolient și calmant.

Vitamina E - stimulează procesele de regenerare și elimină inflamația, normalizează nivelul de hidratare al pielii și ajută la restabilirea structurii ei.

Clorhexidină - substanță activă cu rol antiseptic și un efect antibacterian dovedit clinic. Asigură o activitate antibacteriană maximă într-o perioadă minimă de contact cu pielea.

Mod de administrare:

Îndepărtaţi ovulul prin dezlipirea celor doua folii pre-tăiate de pe blister şi introduceţi-l adânc în vagin. Spălaţi-vă pe mâini înainte şi după utilizarea dispozitivului medical.

Utilizaţi un ovul pe zi seara  sau conform prescripţiei medicale.

Durata utilizării depinde de evoluţia simptomelor. 

Precautii:

Siguranţa utilizării ovulelor vaginale GINEXID pe durata sarcinii şi alăptării nu a fost demonstrată. În aceste condiții, se recomandặ consultarea medicului ginecolog.

Utilizarea tuturor produselor cu aplicare topicặ, în special pe o perioadă îndelungată, poate cauza sensibilizare locală. În acest caz, opriţi tratamentul şi consultaţi doctorul pentru a începe o terapie corespunzătoare. Dacặ au loc efecte nedorite care nu sunt descrise în acest prospect, informaţi doctorul sau farmacistul.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitaţi contactul cu ochii. Nu înghiţiţi.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte