Wortie - tratament de indepartare a negilor

Wortie - tratament de indepartare a negilor

X009302
In stoc
51,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Furnizeaza cel mai bun efect de inghetare pe verucile vulgare sau plantare.

Descriere

Wortie este in tratament prin "inghetare" a verucilor vulgare si a verucilor plantare. usor de folosit si care functioneaza pe baza principiului crioterapiei utilizata de medici.

Wortie ingheata cu precizie veruca cu ajutorul aplicatorului sau unic. Forma rotunjita a aplicatorului permite o aplicare precisa, limitata la suprafata verucii, astfel evitandu-se contactul cu pielea sanatoasa din jur si rezultand o aplicare mai putin dureroasa.

Wortie impotriva verucilor vulgare si plantare a fost special creat pentru a furniza combinatia ideala de eficacitate, precizie si usurinta in folosire:

1. Rapiditate

Wortie a fost creat pentru a fi usor de folosit. Il puteti utiliza imediat dupa ce desfaceti ambalajul si nu necesita asamblarea unor componente de mici dimensiuni. Usurinta in folosite face ca Wortie sa fie aproape de doua ori mai usor de folosit decat alte marci similare.

2. Siguranta
Wortie ingheata cu precizie veruca, prin aplicarea agentului de racire prin intermediul unui varf metalic. Forma de con a aplicatorului metalic permite aplicarea cu precizie a agentului de racire pe veruca. Celelalte marci similare nu premit acest lucru si pot chiar leza pielea din jurul verucii prin contactul direct al gazului cu pielea datorita aplicatorului de marime universala.

3. Eficienta

Testele ex vivo de laborator au demonstart ca Wortie are o eficienta de inghetare superioara altor produse disponibile in farmacii. Eficienta sa de inghetare este comparabila cu produsele folosite de profesionisti in tratamentul verucilor.

Utilizare:
Cand asezati aplicatorul inghetat Wortie pe veruca vulgara sau plantara, s-ar putea sa resimtiti o usoara senzatie dureroasa ca rezultat al procesului de inghetare. E un lucru normal si senzatia va disparea in decurs de cateva ore.

Wortie poate fi folosit de copiii cu varste de peste 4 ani.

18 tratamente

Detalii ale produsului

2 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.