Ogestan x 30 de capsule

Ogestan x 30 de capsule

Macanthy Labs
In stoc
58,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Pentru perioada maternitatii

Descriere

Compozitie/capsula
 • ulei de peste bogat in acizi grasi polinesaturati cu lanturi lungi 289mg;
 • gelatina de peste 137,6mg;
 • acid folic 0,44mg;
 • vitamina D3 0,22ug;
 • vitamina E naturala 16,40mg;
 • ulei de soia rafinat 100mg;
 • iodura de potasiu 199ug;
 • glicerol(stabilizator) 58,37mg;
 • dioxid de titan 0,95mg;
 • siliciu coloidal(emulgator) 15,74mg;
 • patent blue V 0,031mg;
 • brilliant blue FCP 0,031mg;
 • azorubina carmoisina(coloranti alimentari) 0,028mg;
Ogestan Sarcina si alaptare este un supliment alimentar care furnizeaza acei micronutrienti indispensabili femeilor insarcinate,care alapteaza sau care doresc sa ramana insarcinate.
Acesti micronutrienti sunt:iodul,vitamina B9 si vitamina D3.
Studiile din domeniul alimentatiei au aratat ca,la femeile insarcinate sau care alapteaza,aportul de iod si vitamina D3 din alimentatie este insuficient.Situatia este aceeasi in cazul acidului folic,cunoscut si sub numele de vitamina B9.
Iodul joaca un rol important in multe procese hormonale,implicand in special glanda tiroida,si este esential atat pentru sanatatea mamei,cat si pentru dezvoltarea sistemului nervos al fatului.In prezent,sarea alimentara iodata nu este folosita sistematic,iar concentratia iodului in diversele tipuri de sare folosite este prea mica.Insuficienta aportului de iod ramane o problema,in special la populatiile aflate departe de mare.
Acidul folic(vitamina B9) are un rol esential in dezvoltarea sistemului nervos central si cresterea normala a fatului.Suplimentarea zilnica a 400ug vitamian B9 este recomandata de autoritatile de sanatate din Europa inainte de o sarcina planificata,pentru a preveni riscul de malformatii severe ale maduvei spinarii la fat.
Vitamina D3 favorieaza legarea calciului in timpul sarcinii. Aportul de vitamina D3 previne reducerea masei osoase a mamei si consecintele sale pe termen lung(osteoporoza).
DHA(acid docosahexaenoic)este un acid gras polinesaturat cu lant lung,care apartine familiei omega-3.DHA un rol cheie in dezvoltarea creierului si retinei copilului.In timpul sarcinii si alaptarii,nevoile DHA sunt foarte mari,crescand de la 100 la 250 mg pe zi.Daca aportul nu este suficient,rezerva mamei este afectata.Suplimentarea cu DHA determina necesitatea echilibrarii suplimentarii cu antioxidanti si de aceea Ogestan Sarcina si alaptare contine vitamina E.
Datorita aportului sau tintit de micronutrienti vitali,Ogestan Sarcina si alaptare contribuie activ la mentinerea echilibrului nutritional al mamei si fatului.
Rolul fierului-ca si in cazul multor nutrienti ,deficitul de fier este foarte rar la femeile insarcinate care au o alimentatie echilibrata si apare doar in timpul ultimelor trei luni de sarcina.
Orice deficit trebuie confirmat de analize biologice.Aportul necesar pentru corectarea acestor deficite implica doze mult superioare celor furnizate de alimentatie.
De aceea,supravegherea medicala este esentiala pentru corectarea acestor deficite.
Mod de utilizare:doza zilnica recomandata este 1 capsula pe zi inainte de masa principala,cu un pahar de apa.

Suplimentul alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat.
Se recomanda inceperea curei inainte de conceptie si continuarea ei pe durata sarcinii si alaptarii.
Acest supliment alimentar poate fi folosit concomitent cu sarea alimentara iodata.Produsul nu este recomandat femeilor cu anomalii tiroidiene.A nu se folosi concomitent cu alte produse ce contin vitamina B9,decat la recomandarea medicului.Contine soia si produse pe baza de peste.

Detalii ale produsului

10 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.