OTC
Bilobil Intens 120 mg 60 capsule

Bilobil Intens 120 mg 60 capsule

3838989711672
In stoc
80,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Recomandat ca tratament simptomatic la varstnici pentru tulburari ale circulatiei sanguine si functiilor cerebrale

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicatii

Extractul standardizat de Ginkgo Biloba are un efect relaxant asupra pereţilor vasculari, mărindu-le elasticitatea şi îmbunătăţind circulaţia sângelui, în special, la nivelul vaselor mici.                                              

Combinaţia de substanţe active conţinuta în extractul uscat obţinut din frunzele de Ginkgo Biloba creşte tolerajnţa ţesuturilor, inclusiv a ţesutului cerebral, la ischemie. Această combinaţie stimulează vasodilataţia, scaţle vîscozitatea sângelui şi agregarea pladhetară, ducând la un flux crescut de sânge prin vasele mici de la nivelul ţesuturilor. Extractul obţinut din frunzîele de Ginkgo Biloba neutralizează radicalii liberi şi creşte activitatea neuroprotectivă, Bilobil Intens este recomandat în tratamentul simptomatic al:

1. insuficienţei cerebrovasculare uşoare până la moderată (sindromul de demenţă din demenţa degenerativă primară, demenţa vasculară şi din formele mixte ale acestora), cu următoarele simptome: deficit de memorie, tulburări de concentrare, stare emoţiOnală depresivă;

1. deficitului patologic cognitiv la pacienţii vârstnici;

2. tulburărilor neurosenzoriale de origine vasculară (hipoacuzie, acufene, tinitus, vertij);      

2. bolii arteriale periferice ocluzive (claudicaţie intermitentă (stadiul II ai arteriopatiei cronice obliterante a membrelor inferioare), sindrom . Raynaud, acrocianoză şi sindrom postflebitic).

ÎNAINTE SĂ UTILIZAŢI BILOBIL INTENS

 Nu utilizati Bilobil Intens             

 daca sunteţi alergic (hipersensibil) la Ginkgo Biloba sau la oricare dintre celelalte componente ale medicamentului.

Aveţi grijă deosebită când utilizaţi Bilobil Intens

Dacă suferiţi de hipertensiune arterială trebuie să continuaţi tratamentul specific/doarece Bilobil Intens nu îl înlocuieşte. în cazul în care apar şi reacţii alergice, trebuie întreruptă administrarea medicamentului. Pacienţii cu istoric de convulsii trebuie sa evite utilizarea extractului de ginko.

Datorită unui posibil efect asupra coagulării sanguine, NU este recomandată utilizarea Bilobil Intens înaintea unei intervenţii chirurgicale sau la pacienţi cu factori de risc pentru hemoragie intracraniană.                                        

Utilizarea altor medicamente

Vă rugăm să spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi sau aţi luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fără prescripţie medicală.                                                                         

Bilobil Intens nu este recomandat dacă pacientul urmează un tratament regulat cu acid acţtilsalicilic, antiagregante plachetare sau anticoagulante. Utilizarea concomitentă a acestor medicamente poate oreşte riscul de sângerare, datorită prelungirii timpului de coagulare.

Dacă Bilobil Intens este utilizat concomitent cu un antiepileptic, pragul convulsivant poate scădea, iar riscul de convulsii creşte.

Sarcina şi alăptare

Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament.

Bilobil Intens este utilizat în special la persoanele vârstnice, la care posibilitatea instalării sarcinii este nulă.

Utilizarea medicamentului nu este recomandată în cazul gravidelor sau femeilor care alăptează.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte