Urimil Forte Neuro 30 capsule

Urimil Forte Neuro 30 capsule

8424409938849
In stoc
75,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Supliment alimentar pe baza de ingrediente active(citidina, vitamina D, magneziu) cu rol in regenerarea nervilor periferici si ameliorarea durerii

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Urimil Forte 30 capsule este un supliment alimentar care contine 9 ingrediente active ce actioneaza sinergic, cu rol important în regenerarea nervilor periferici şi ameliorarea durerii.

Deteriorarea nervilor periferici (neuropatia periferica) este frecvent întâlnita la adulti, iar cele mai frecvente cauze sunt: traumatismele, tulburarile metabolice şi ischemice, expunerea la toxine, bolile inflamatorii si cele infectioase, deficiente de vitamine sau o asociere a acestor factori. În functie de tipul de nerv lezat (senzorial, motor sau vegetativ), pacientii prezinta durere, furnicaturi, amorteala, pareza, slabiciune musculara, rigiditate, crampe, lipsa reflexelor, tulburari senzoriale sau simptome autonome (cauzate de functionarea necorespunzatoare a unuia dintre organele interne)

Compozitie :

-        Magneziu (citrat de magneziu - 696.551mg) - 101 mg

-        Uridina monofosfat (UMP) - 65 mg

-        Vitamina B3 (nicotinamida) - 10 mg

-        Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) - 6 mg

-        Citidina monofosfat (CMP) - 5 mg

-        Vitamina B1 (clorhidrat de tiamina) - 4 mg

-        Acid folic - 400 µg

-        Vitamina B12 (ciancobalamina) - 10 µg

-        Vitamina D3 (colecalciferol) - 10 µg

Nucleotidele pirimidinice, Uridina monofosfat si Citidina monofosfat, au aratat un efect benefic în neuropatiile periferice de diferite etiologii. O serie de studii au aratat ca administrarea de nucleotide pirimidinice, cum ar fi Uridina si Citidina, este eficienta în ameliorarea durerii din neuropatia diabetica, durerile de spate (dorsalgii) si durerea cauzata de modificarile induse de compresia traumatica. Administrarea lor duce la refacerea structurii si functiei nervilor deteriorati.

Uridina monofosfat (UMP): participa la sinteza acidului ribonucleic (ARN), induce sinteza proteinelor şi fosfolipidelor (fosfatidilcolinei) si, prin urmare, refacerea membranelor celulare, stimuleaza refacerea dendritelor care sustin functia sinaptica, stimuleaza proliferarea celulelor Schwann si astfel, formarea mielinei (care joaca un rol important în conducerea impulsurilor nervoase), induce cresterea celulelor nervoase şi formarea nervilor, facilitând semnalizarea intracelulara. Uridina declanseaza şi stimuleaza regenerarea neuromusculara si împiedica transmiterea durerii.

Citidina monofosfat (CMP): este implicata în sinteza acizilor nucleici (ADN si ARN), are rol în moartea celulara, productia de energie si semnalizarea celulara, are functie neuromodulatoare, stimuleaza formarea rapida a mielinei, participa la sinteza fosfolipidelor (fosfatidilinositol, fosfatidilcolina si fosfatidiletanolamina), care fac parte din structura membranelor celulelor nervoase. Suprima transmiterea durerii.

Vitaminele B, cum ar fi B1, B3, B6, B12 si B9 (acid folic) sunt solubile în apa si au un rol important in structura si functia sistemului nervos. Studiile au aratat ca aportul lor duce la ameliorarea durerii neuropate si la îmbunatatirea functiei sistemului nervos.

Magneziul (Mg) blocheaza receptorii celulari (receptorii NMDA) care sunt asociati cu creşterea activitatii nervoase si debutul durerii. Este important pentru semnalizarea nervoasa si conducere neuromusculara. Tratamentul cu magneziu este adecvat pentru afectiunile sistemului nervos periferic. De asemenea, are un efect benefic la pacientii cu dureri cronice de spate, inclusiv cei care nu raspund la terapia standard.

Vitamina D3 îndeplineste o serie de functii la nivelul sistemului nervos, cum ar fi: reglarea creşterii şi diferentierii celulelor nervoase şi in procesul de mielinizare. O serie de studii clinice arata ca aportul de vitamina D3 contribuie la îmbunatatirea simptomelor (inclusiv durerea) şi a calitatii vietii, pentru pacientii cu neuropatie diabetica. Exista o strânsa legatura între nivelurile scazute de vitamina D3 si severitatea durerii.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte