Drenox 1 Uridren 250ml

Drenox 1 Uridren 250ml

6426612000087
Stoc epuizat
34,50 lei
cu TVA

Prima etapa din programul de drenaj Drenox


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Organismul uman detine mecanisme de auto-reglare care conduc la auto-vindecare. Un organism sanatos este capabil sa elimine toxicul.

 • Detoxifierea este procesul prin care organismul nostru neutralizeaza, transforma sau elimina produsii reziduali de care nu are nevoie. Este una dintre functiile principale in care sunt implicate numeroase procese enzimatice. Detoxifierea are loc la nivel celular.
 • Este important de inteles ca asupra mecanismelor de detoxifiere nu se intervine decat indirect, deoarece procesul este unul intim si deosebit de complex.
 • Organismul poate fi in schimb ajutat sa elimine toxinele, prin protejarea si stimularea principalelor cai de eliminare–procesul de drenaj.
 • Drenajul consta in eliminarea in exteriorul organismului a rezidurilor fiziologice si a toxinelor rezultate in urma proceselor metabolice la care participa enzimele codificare in ADN.
 • DRENOX este prima gama de produse fitoterapice care sprijina organele implicate in detoxifierea corpului.
 • Toate cele patru produse contin extracte de plante atent selectionate si inalt standardizate in principii active sinergice menite sa realizeze un drenajul eficient al metabolitilor.
 • Este important ca aceasta cura de drenaj sa se faca in urmatoarea ordine: drenaj renal → drenaj limfatic → drenaj cutanat → drenaj hepatic, asa cum este indicat si pe ambalaj.

Programul de drenaj DRENOX contine combinatii sinergice din extracte standardizate de plante cu efect detoxifiant. Acest efect se realizeaza prin stimularea drenajului–eliminarea toxinelor si eliberarea cailor emonctorii.

Un stil de viata sanatos, aportul de fructe si legume in dieta, precum si consumul unei cantitati suficiente de lichide asigura o functionalitate buna a proceselor proprii de detoxifiere ale organismului.

Pentru efecte optime, produsele din gama DRENOX se administreaza in cure, in succesiunea sugerata numeric pe ambalaj:

-           DRENOX no.1 URIDREN–drenaj renal

       -           DRENOX no.2 LIMFODREN–drenaj limfatic

      -           DRENOX no.3 CUTADREN–drenaj cutanat

           -           DRENOX no.4 HEPADREN–sustinere hepatica

Uridren este un produs destinat aparatului uro-genital, ce are ca scop sustinerea functiilor renale, datorita efectului diuretic imprimat de extractele din compozitie. Prin aceasta actiune se mentine sanatatea rinichiului, in principal capacitatea acestuia de epurare a rezidurilor existente in sange.

 • Mod de utilizare: 10 ml de produs intr-un pahar cu apa, o data pe zi. Agitati energic inainte de fiecare utilizare.
 • Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 30 de zile.
 • Eventualele sedimente nu afecteaza calitatea si eficacitatea produsului.

Prin compozitia complexa, Uridren previne aparitia infectiilor urinare si a calculilor renali, prin stimularea eliminarii deseurilor care ar putea determina aparitia acestora.

Fiecare din cele patru extracte au proprietati specifice, dar impreuna actioneaza sinergic astfel:

 • Sparge pietre (Phyllantus niruri) extract din frunze si flori standardizat in 3% tanin, este folosit ca diuretic si antiseptic al tractului urinar, antilitiazic, antiviral, antispastic. Previne aparitia calculilor renali, iar in cazul in care acestia s-au format ajuta la expulzarea acestora. Ajuta la mentinerea echilibrului florei aparatului uro-genital.
 • Ceai de Jawa (Orthosiphon stamineus) extract din frunze standardizat in 0.1% sinensitina, este o planta cu o compozitie complexa care imprima proprietati antiinflamatoare, diuretice, hipouricemice, antimicrobiene si protector al aparatului renal. Studiile arata ca planta are efect natriuretic, kaliuretic si hipouricemic, prevenind acumularea de acid uric in organism si favorizand diureza. Intr-un studiu pe model animal s-a evidentiat efectul protector asupra rinichiului prin inducerea nefrotoxicitatii data de gentamicina. Impiedica formarea calculilor de oxalat de calciu.
 • Strugurii ursului (Arctostaphylos uva ursi) extract din fructe standardizat in 10% arbutina, este antiseptic al tractului urinar si diuretic usor, are proprietati antimicrobiene si antiinflamatorii fiind util in tratamentul cistitei, uretritei si hipertrofiei de prostata. Actiunea antibacteriana se datoreaza compusului activ, arbutin. Acesta realizeaza un metabolit activ denumit hidroquinon glucuronid. Cand acest metabolit este eliminat prin urina previne aderarea bacteriilor de tesut. Acesta este principalul motiv pentru care este utila in afectiuni ale tractului urinar. S-a constat ca este eficient asupra Escherichia coli, Proteus vaginalis si Bacillus subtilis.
 • Splinuta (Solidago virgaurea) extract din muguri infloriti – antiinflamatoare, diuretica, antispatic muscular. Toate aceste actiuni vin in sprijinul sistemului renal prin favorizarea eliminarii toxinelor si a calculilor si reducerea spasmelor vezicii urinare care apar in infectiile urinare.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte