Doppelherz Aktiv Ulei de Canabis 30...

Doppelherz Aktiv Ulei de Canabis 30 Capsule

Stoc epuizat
57,00 lei
cu TVA

Energie și nervi puternici


Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Ulei de cânepă din semințele plantei de canabis (Cannabis sativa L.)

În culturile orientale, uleiul de cânepă a fost apreciat timp de secole datorită proprietăților sale benefice pentru sănătate. De exemplu, uleiul de cânepă este bogat în acizi grași polinesaturați (de exemplu, acid linoleic și acid alfa-linolenic).

Uleiul de cânepă utilizat în capsulele de la Doppelherz este obținut din semințele plantei de canabis (Cannabis sativa L.) prin presare la rece. 

Energie și nervi puternici cu Doppelherz aktiv Ulei de cannabis!

Vitaminele din capsulele Doppelherz aktiv Ulei de Canabis susțin metabolismul energetic și performanța mentală:

Acidul pantotenic (vitamina B5) contribuie la sinteza și metabolismul normal al hormonilor steroizi, al vitaminei D și al unor neurotransmițători. De asemenea, contribuie și la performanța mentală și la metabolismul energetic normal.

Vitamina B1 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la un metabolism energetic normal.

Pentru fiecare porție zilnică (2 capsule), capsulele Doppelherz aktiv Ulei de Canabis combină 1500 mg ulei de cânepă, 150 mg pulbere de cânepă cu 1,1 mg Vitamina B1 și 6 mg Acid Pantotenic (Vitamina B5).

 

Ce este de fapt „canabisul”?

Cannabis sativa L. este denumirea botanică a cânepei. Cânepa este una dintre cele mai vechi plante cultivate pe pământ, ale cărei semințe, frunze, flori și fibre sunt utilizate într-o mare varietate de moduri și produse. Practic, planta de cânepă este ceva asemănător unei „materii prime universale”.

De exemplu, cu secole în urmă, semințele de cânepă erau folosite ca alimente, deoarece sunt deosebit de valoroase datorită proteinelor lor de înaltă calitate și acizilor grași polinesaturați sănătoși.

Uleiurile comestibile se obțin din semințe, iar fibrele de cânepă sunt utilizate în industria textilă și cosmetică, precum și în fabricarea hârtiei.  

Pe lângă utilizarea sa ca hrană de lux - în producerea căreia se se folosesc florile și frunzele - cânepa este folosită cu succes și ca materie pentru pansamente și ca ingredient în medicamente.

Pe scurt, se poate spune că planta de cânepă este o materie primă ecologică rapid regenerabilă, durabilă, rezistentă la dăunători și ușor de întreținut.

Când este Doppelherz aktiv Ulei de Canabis potrivit pentru tine?

  • În stări de depresie și anxietate
  • În perioadele încărcate din punct de vedere emoțional sau perioadele stresante
  • Pentru reducerea oboselii și a extenuării
  • Pentru redobândirea bunei dispoziții și a stării de bine
  • Îmbunătățirea capacității de memorare și concentrare, pentru întreținerea memoriei la toate vârstele
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte