Secom Vitamin D3 5000 UI 60 capsule

Secom Vitamin D3 5000 UI 60 capsule

033674125151
In stoc
45,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Formula ce contine Vitamina D3 din sursa naturala, suport pentru functionarea normala a sistemului imunitar si a procesului de diviziune celulara.

Descriere

Efecte si beneficii:

Vitamina D (in genere) poate actiona ca suport in hipovitaminoza D de diferite cauze:
• expunere insuficienta la soare;
• aport alimentar inadecvat;
• deficit de absorbtie a vitaminei D la nivel intestinal (ciroza biliara, sindrom de intestin scurt, insuficienta pancreatica exocrina, boala Crohn, fibroza chistica, boala celiaca);
• catabolizare crescuta a vitaminei D (tratament cu barbiturice si anticonvulsivante, hiperparatiroidism primar);
• pierderi crescute de vitamina D (sindrom nefrotic, dializa peritoneala);
• reducerea activitatii 25-hidroxilazei hepatice secundara unor boli hepatice severe
• *insuficienta de vitamina D3 poate avea impact asupra profilului hormonal, metabolic si al riscului de complicatii in cazuri de hiperparatiroidism primar si hiperparatiroidism secundar)
(*studiu: FACTORI REGLATORI AI METABOLISMULUI FOSFOCALCIC IN CONDITII FIZIOLOGICE SI DE BOALA. Conducator Stiintific: Prof. Univ. Dr. Dumitru D. BRANISTEANU, Doctorand :Alina-Andreea GATU); studiu efectuat pe 93 de pacienti (82 femei si 11 barbati, cu varste cuprinse intre 23-85 ani), internati in perioada februarie 2014-februarie 2015 in Clinica de Endocrinologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgente „Sf. Spiridon” Iasi, 2017

  • Absorbtia si utilizarea normala a calciului si a fosforului, la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange;
  • Mentinerea sanatatii sistemelor osos si muscular si a dintilor;

Compozitie (Per 1 capsula)

Vitamina D3 (colecalciferol)
125 mcg (5000UI)

Mod de administrare:

Cate 1 capsula la 2 zile*, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
*Conform reglementarilor europene vitamina D3 se administreaza in doza de 100mcg/zi, modul de utilizare prezentat fiind adaptat in consecinta.
Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Contraindicatii

Utilizarea de catre persoanele diagnosticate cu afectiuni renale, hipercalcemie sau hipercalciurie se poate face doar la recomandarea unui specialist.

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte