Fluxiv x 60 Comprimate 1+1 Cadou

Fluxiv x 60 Comprimate

Supliment alimentar cu rol in functionarea normala a vaselor de sange si cu rol antioxidant

Descriere

Fluxiv este o combinatie de trei bioflavonoide, substante cu multiple actiuni benefice in organismul uman – diosmina, hesperidina, troxerutin – si vitamina C. Toate aceste  componente actioneaza sinergic, potentandu-si reciproc actiunea, avand o mai mare eficacitate in mentinerea sanatatii venelor si capilarelor.

Functionarea normala a sistemului venos necesita un stil de viata sanatos, cu activitate fizica regulata  si dieta echilibrata.

Insuficienta venoasa este o afectiune in cadrul careia este afectata scurgerea normala a sangelui prin vene. Dat fiind regimul de viata, dar şi factorii genetici (moşteniti ereditar), factori de mediu, ocupationali, etc,  un procent de 32% din populatia Romaniei sufera de insuficienta venoasa cronica. *Conform „Ghidului de tratament pentru insuficieta venoasa cronica a membrelor inferioare” – publicat pe site-ul Ministerului Sanatatii.

Fluxiv- supliment alimentar destinat cresterii calitatii vietii pesoanelor care au un disconfort deteminat de functionarea defectuoasa a sistemului venos la nivelul membrelor inferioare sau a venelor hemoroidale.

Mod de administrare:
Se administreaza oral, 1 comprimat de 2 ori pe zi, timp de 2 luni. Cura poate fi repetata la interval de o luna.

Cantitate:
60 comprimate filmate
Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.