Tasectan 250 mg x 20 plicuri

Tasectan 250 mg x 20 plicuri

In stoc
44,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Folosit pentru a restabili funcția fiziologică a pereților intestinali

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Este conceput specific pentru a controla și reduce simptomele asociate cu diareea provocată de diverse cauze, simptome cum ar fi tensiunea abdominală și defecările frecvente. Efectul apare în primele 12 ore. Gelatină tanat din care este compus produsul nu este modificată la nivelul stomacului și acționează prin formarea unui film care protejează mucoasa intestinală, reducând frecvența și durata episoadelor diareice.

Compoziție:
Gelatină tanat 250mg.

Mod de administrare:
Pudra se poate adăuga în hrană sau se poate amesteca cu o cantitate mică de lapte, suc de fructe sau apă. Se amestecă bine și se administrează imediat. Copii sub 3 ani:1 plic la fiecare 6 ore până când simptomele dispar. Copii între 3 și 14 ani:1 sau 2 plicuri la fiecare 6 ore până când simptomele dispar.

Atenționari:
Înainte de a începe să folosiți acest produs nu este necesar să consultați un profesionist din domeniul medical. Totuși, se recomandă consultul în caz de simptome severe sau persistente, sau când există îndoieli cu privire la diagnostic, mai ales la copiii sub 3 ani și la persoanele în vârstă; În caz de diaree la copiii cu vârsta mai mică de 3 ani, mai ales când sunt prezente și alte simptome, se recomandă consultarea unui profesionist din domeniul medical; Este indicat consumul abundent de lichide, precum și măsurile de regim alimentar normale folosite în tratamentul diareei (rehidratarea orală).

Prezentare:
20 plicuri

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte