Gerovital H3 Derma+ Fiole cu ser...

Gerovital H3 Derma+ Fiole cu ser concentrat antirid Hyaluron filler 6% 10 fiole x 2 ml

5943000105649
In stoc
65,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Soluție antirid fără ace.

Hidratare, protecție, reparare celulară, booster antirid.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

  • Hidratare intensă și de durată.
  • Efecte antirid și de tonifiere.
  • Efecte reparatoare.
  • Testat sub control dermatologic.

Gerovital H3 Derma+ Fiole cu ser Concentrat Antirid 6% Hyaluron Filler reprezintă o soluție antirid fără ace, de ultimă generație, care valorifică la maxim potențialul biologic al acidului hialuronic. Prin refacerea matricii extracelulare și prin susținerea proceselor de transport a nutrienților spre celule este facilitată mobilitatea și viabilitatea celulelor, procesul de multiplicare celulară și de comunicare între celule. Pielea devine hidratată, sistemul de protecție naturală al pielii este stimulat, ridurile sunt umplute din interior, pielea e mai fermă.

Mod utilizare

Se aplică zilnic pe față, gât și decolteu, masând ușor până la absorbția completă.

Se scurge tot serul în partea de jos a fiolei. Pentru protejarea mâinilor, partea de sus a fiolei se înfăşoară într-un şerveţel și cu o presiune ușoară, rupeți fiola pe linia marcată. Nu atingeți zona de rupere! Pericol de tăiere! Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa proaspăt demachiată. Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!

Se va evita contactul cu ochii! Doar pentru uz extern!.

Ingredientele active și rolul lor

  • PrimalHyal™ Ultrafiller - acid hialuronic de ultimă generație, complet acetilat - se absoarbe la nivelul dermului, având efect de umplere a ridurilor din interior și ajută la declanșarea mecanismelor complexe de apărare a pielii împotriva îmbătrânirii fiziologice și a celei extrinseci.
  • Acid Hialuronic cu 4 greutăți moleculare diferite, biocompatibil, de la greutate moleculară mare până la greutate moleculară foarte mică. Fiecare tip de acid hialuronic are grad diferit de absorbție în piele, aducând beneficii multiple: hidratare intensă și de durată, efecte reparatoare, antirid și de tonifiere a pielii.
  • Superoxid Dismutază este o enzimă antioxidantă proprie organismului uman, asigurând protecție împotriva fenomenelor degenerative declanșate de stresul oxidativ. În piele are un rol major în protejarea structurilor macromoleculare - acidul hialuronic, fibrele de colagen și elastină - împotriva proceselor oxidative.
  • GP4G - dinucleotid tetrafosfat de origine marină, este precursorul moleculei de ATP, sursă de energie proprie celulei, susținând întreg metabolismul celular, atât pentru procesele de sinteză și reconstrucție a fibrelor macromoleculare din piele cât și pentru procesele de protecție ale acestora.
  • Trylagen®-ul - complex peptidic de exceptie, acționează țintit pe fibrele de colagen susținând sinteza de fibre noi, crescând calitatea colagenului nou sintetizat, care cu înaintarea în vârstă suferă modificări care îi afectează proprietățile elastice.

Listă ingrediente

Aqua, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Superoxide Dismutase, Artemia Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate Propanediol, Lecithin, Chondrus Crispus Extract, Carbomer, Glyceryl Laurate, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Tripeptide-10 Citrulline, Tripeptide-1, Tromethamine, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Triethanolamine, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate.

Rareori lista de ingrediente poate fi modificată. Consultă ingredientele listate pe eticheta produsului achiziționat.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte