Gerovital Plant Trusa Crema hidratanta, 50ml + Apa micelara hidratanta, 50ml + Crema fermitate contur ochi, buze, 15ml

Gerovital Plant Trusa Crema hidratanta, 50ml + Apa micelara hidratanta, 50ml + Crema fermitate contur ochi, buze, 15ml

Stoc epuizat
51,50 lei
cu TVA

Descriere

Gerovital Plant Crema Hidratanta x 50ml

Pentru a rămâne frumoasă și suplă pielea are nevoie de o hidratare corespunzătoare. Noua cremă de zi Gerovital Plant este ideală pentru hidratarea zilnică a pielii feței, a gâtului și decolteului.

Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritareaapariția ridurilorși îmbătrînirea prematură a pielii.

Formulă fără conservanţi.

Actiune: 

Aquaxylul restabilește echilibrul hidric al pielii prin refacerea rezervelor de apă și diminuarea pierderilor transepidermale. 

Ceramidyl-Omega
, prin refacerea funcţiei de barieră a pielii, contribuie la restabilirea acestui echilibru, pielea devenind mai hidratată, mai elastică, mai tonică. 

Uleiul organic din Flori de Mac
 este ingredientul ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritarea, apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pielii. 

Uleiurile naturale de Jojoba şi Squalan
 hrănesc şi regenerează pielea, asigurând protecţie întreaga zi.

Mod de utilizare: 

Se foloseşte zilnic, dimineaţa, după demachierea cu lapte demachiant hidratantşi tonifierea corespunzătoare a tenului cu loțiune tonică antioxidantă.

Gerovital Plant Apa Micelara Hidratanta x 150ml

Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritareaapariția ridurilor și îmbătrînirea prematură a pielii.

Formulă fără parabeni.

Actiune: 

Curăță blând fața, ochii și buzele prin captarea de către micelii a machiajului, sebumului sau a altor impurități, fără a agresa pielea. 
Aquaxyl oferă pielii hidratare optimă,

Bisabolol
 și uleiul din Flori de Mac au proprietăți calmante, relaxante, antioxidante.

Mod de utilizare:  

Se aplică pe faţă, gât şi decolteu cu ajutorul unui disc cosmetic. 
Nu necesită clătire.

Gerovital Plant Crema Fermitate Contur Ochi si Buze x 15ml

Pielea sensibilă din jurul ochilor și buzelor are nevoie de o îngrijire specială. 

Uleiul organic din Flori de Mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și de protecție al pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritareaapariția ridurilor și îmbătrînirea prematură a pielii.

Formulă fără conservanţi.

Actiune: 

Centeroxul stimulează sinteza fibrelor de colagen nou, iar Sepiliftul acţionează sinergic cu acesta, fiind sursa de hidroxiprolină, cel mai reprezentativ aminoacid din structura colagenului. 

Uleiurile de avocado
, soiasqualan şi ceara de albine restabilesc bariera hidro-lipidică a pielii, previn procesele de îmbătrânire prematură a acesteia datorate radicalilor liberi, cresc elasticitatea, supleţea şi gradul de hidratare al pielii. 
Vitaminele A si E, alăuri de uleiul organic din Floare de mac asigură un plus de protecție fibrelor de colagen și elastină.

Mod de utilizare: 

Se aplică dimineaţa şi seara, pe pielea din zona ochilor şi a buzelor.

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Product added to wishlist

Acest website foloseste module cookie.