• La reducere!
  • -25%
Vichy Neovadiol GF Crema Densificare...

Vichy Neovadiol GF Crema Densificare Contur buze si ochi 15ml

3337871322083
In stoc
72,00 lei 96,00 lei -25%
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pentru femeile aflate la menopauză care doresc să lupte împotriva efectelor încetinirii hormonale asupra conturului ochilor şi buzelor: pierderea densităţii şi lăsarea pielii.

Descriere

Pentru a înţelege mai bine evoluţia zâmbetului şi privirii odată cu vârsta, Laboratoarele Vichy au condus prima analiză evolutivă privind buzele şi ochii. Această analiză a permis măsurarea curburii, unghiului şi lungimii ridurilor care marchează simultan contururile acestor zone - la 400 de femei. S-a dovedit astfel că buzele şi ochii suferă aceeaşi deformare verticală cu vârsta. Între 30 şi 50 de ani, comisura buzelor şi pliul labei gâştii se lasă şi se alungesc.

Cercetarea medicală permite astăzi o reconstrucţie cutanată. Acest progres a permis evidenţierea unei asocieri unice de elemente active: Proteic Gf care stimulează factorii de creştere, proteinele indispensabile reconstrucţiei structurate a pielii şi Pro-Xylane care întăreşte ţesuturile de sprijin, rezervoarele de factori de creştere*. Pentru a spori acţiunea sa asupra zonelor conturului buzelor şi a ochilor, aceşti veritabili "reconstructori tisulari" sunt asociaţi elementului activ Eperulină, extras dintr-unul din arborii cei mai rezistenţi din pădurea amazoniană. Testat în vitro, acest activ şi-a dovedit capacitatea de a limita pigmentarea şi vasodilatarea pielii permiţând limitarea prezenţei cearcănelor şi pungilor de sub ochi.
Redesenaţi conturul buzelor şi ridicaţi conturul privirii dvs.
*Teste în vitro.

Forma ergonomică a aplicatorului se adaptează precis conturului buzelor şi ochilor pentru o aplicare ultra-rapidă, foarte uşoară. Aliaj de metale alese pentru siguranţa şi puterea lor de reîmprospătare, aplicatorul permite oferirea unei senzaţii de calmare cu fiecare aplicare. Testat cu participarea a peste 50 de femei aflate la menopauză, puterea sa este demonstrată în unanimitate: 90% din femei apreciază incredibila prospeţime a acestui produs. Oferă o textură de vârf puterii compensatoare imediate: o cremă bogată şi densă care, la aplicare, se schimbă în gel proaspăt şi non-gras pentru o senzaţie de calmare şi confort.

Formula sa hipoalergenică a fost testată sub control dermatologic şi oftamologic. Formulă îmbogățită cu apă termală Vichy, calmantă și regenerantă. Fără parfum, FĂRĂ PARABENI

Aplicaţi în fiecare zi, pe conturul buzelor şi cel al ochilor, dimineaţa şi seara.

15 ml

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte