Vichy Neovadiol BB Cream Lumiere

Vichy Neovadiol BB Cream Lumiere

Crema dedicata femeilor aflate la menopauză, care suferă de o pierdere a densităţii, și au tenul tern, efecte accentuate de încetinirea hormonală.

Descriere

Finisajul de ten curat și strălucitor, precum şi textura sa hrănitoare şi confortabilă răspund exigenţelor femeilor aflate la menopauză

Neovadiol Lumière, prima cremă BB (blemish balm) pentru tenul femeilor aflate la menopauză, asociază eficacitatea redensifiantă și iluminatoare a factorilor minerali. 
Acţionează ca un puternic factor cu efect anti-rid, conceput pentru femeile aflate la menopauză, cu efect imediat de prospeţime – fără a compromite nutriţia, având în vedere că tenul femeilor aflate la menopauză este foarte avid.
Neovadiol Lumière asociază Proteic Gf pentru stimularea factorilor de creştere ai pielii, şi Pro-Xylane, pentru întărirea ţesutului de sprijin. Această asociere stimulează reconstrucţia tisulară, mai ales la nivelul joncţiunii dermo-epidermice, zonă esenţială pentru calitatea şi densitatea ţesutului de sprijin al tenului matur.
Mai mult, Neovadiol Lumière conţine pigmenţi şi perle roz care uniformizează tenul şi aduce feţei rozul natural şi strălucirea unui ten sănătos.
Veţi avea un ten redensificat, redefinit*, hrănit, întins şi strălucind de sănătate.
*Test clinic pe 220 femei timp de 3 luni.

FĂRĂ PARABENI, formula sa hipoalergenică a fost testată 100% pe pielea sensibilă.
Îmbogățită cu apă termală Vichy, cu proprietăți calmante și regenerante. Non-comedogenic.

Aplicaţi direct pe pielea curată şi uscată sau după aplicarea unui ser, ca şi cremă de zi.
Cremă BB cu acțiune anti-rid Neovadiol Lumière se utilizează zilnic, pe tot parcursul anului: în mijlocul iernii, pentru a reînvia lumina tenului; la sosirea zilelor frumoase pentru iluminarea tenului; după vară, pentru a prelungi mina radioasă.                  

Propus ca o nuanţă universală, Neovadiol Lumière se potriveşte tuturor tipurilor de ten: sensibil, normal cu tendinţă mixtă, uscat spre foarte uscat şi în cazul a 76 % dintre nuanțete de ten – foarte albă, albă sau mată*.
*Testat în vitro.

40 ml

 

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.