Vichy Neovadiol GF Crema de zi Densificare si Netezire ten uscat

Vichy Neovadiol GF Crema de zi tenuscat 50ml

Femeilor aflate la menopauza, impotriva efectelor încetinirii hormonale asupra pielii: pierderea densităţii, a volumului şi a proporţiilor feţei (ten uscat)

Descriere

Excepţională, textura sa asociază confortul unei hrăniri intense şi prospeţimea unei creme fondante, non-grasă, nelipicioasă. Plăcerea şi eficacitatea depăşesc pragul pielii.
Datorită unui studiu Calitatea Vieţii inedite, Laboratoarele Vichy dovedesc că Neovadiol Gf este o adevărat cremă de sănătate: pe lângă beneficiile aduse pielii, utilizarea sa are efecte benefice asupra psihicului femeilor aflate la menopauză şi le ameliorează starea de bine în fiecare zi: mai puţine bufeuri de căldură şi mai puţine probleme cu somnul. Nivelul lor de calitate a vieţii se apropie astfel de cel al femeilor care nu se află în perioada menopauzei.

30 de ani de expertiză în ingineria ţesutului au permis evidenţierea rolului indispensabil al anumitor proteine pentru reconstrucţia pielii în laboratoare. Laboratoarele Vichy au creat tehnologia de reconstrucţie tisulară, capabilă să stimuleze factorii de creştere pentru reconstrucţia straturilor pielii în 10 zile*.
Această invoaţie este posibilă datorită asocierii unice ale unor elemente active: Proteic Gf care stimulează factorii de creştere, proteină indispensabilă unei reconstrucţii structurate cutanate, şi Pro-Xylane care întăreşte ţesuturile de sprijin, rezervoarele de factori de creştere.
Neovadiol GF este prima cremă care îşi dovedeşte capacitatea de a acţiona asupra celor 3 zone identitare cheie ale femeilor aflate la menopauză. Rezultate: pomeţii sunt remodelaţi, gâtul este întins şi ovalul feţei este ajustat.
Îmbogăţită cu fitodolină, un extract vegetal micro-stimulant, această cremă permite, printre altele, decongestionarea ţesuturilor pielii dv. şi tonifierea trăsăturilor feţei dv.
*Teste în vitro.

Formula sa hipoalergenică a fost testată sub control dermatologic. Formulă îmbogățită cu apă termală Vichy, calmantă și regenerantă. Fără parabeni.

Aplicați în fiecare zi, dimineața și seara.

50 ml

 

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.