Docuspray Quies spray auricular 50ml

Quies, Franta

Spray auricular bazat pe nutrienti naturali marini pentru o curatare sigura si frecventa a urechii

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Descriere:

  Docuspray, spray auricular, este o solutie bazata pe nutrienti naturali marini pentru o curatare sigura si frecventa a urechii.

  Urechea este un organ sensorial delicat. Cerumenul secretat de canalul urechii protejeaza urechea in mod natural. In cazul in care ceara este prea abundenta sau prea groasa, in cazul in care nu este natural evacuata, se acumuleaza, treptat, si se intareste si isi pierde capacitatea de a proteja urechile, care apoi devin mult mai vulnerabile la infecii. Uneori, se poate forma un dop de ceara in ureche, in special in cazul utilizării necorespunzătoare a betisoarelor de urechi, care tind să forțeze ceara inapoi in partea de jos a canalului urechii. Pentru a mentine urechile curate si sanatoase, este necesara o igiena peridioca a urechilor. Docuspray nu contine propulsor, este sigur pentru suprafata delicatului canal auditiv si a timpanului. Acesta conține ingrediente active pentru a sparge dopul de ceara format si de a-l scoate. Docuspray este perfect pentru intreaga familie. (incepand cu varsta de 30 de luni). Sticla contine doua doze separate care sunt lavabile.

  Instructiuni de folosire:

  Pentru a asigura o utilizare optima, nu indepartati capacul de siguranta.
  Ajustati varful ergonomic al spray-ului in unghiul corect si pozitionati-l chiar in interiorul canalului extern auditiv.
  Pulverizati o data sau de doua ori, de 2 - 3 ori pe saptamana.
  In cazul unor medii murdare, pline de praf sau uscate, sau in cazul inotatorilor si a celor care poarta aparate auditive (indepartati aceste aparate) pulverizati zilnic o data sau de doua ori.
  Inainte de a curate urechile cu betisoarele Otospoon se recomanda folosirea spray-ului Docuspray. Pentru o igiena ideala, se recomanda folosirea spray-ului Doculyse o data pe luna.

  Precautii:

  Clatiti pulverizatorul spray-ului sub jet de apa fierbinte dupa fiecare utilizare. A nu se utilizata in otite, perforatii de timpan, drenaj timpanic, interventii chirurgicale la nivelul urechii medii.
  Fabricat intr-un mediu steril este potrivit pentru copii de peste 6 luni.

  A nu se lasa la indemana copiilor.

  Numai pentru uz extern.

  Compozitie:

  Solutie bazata pe elemente marine, bicarbonate de sodiu, apa purificata, clorura de benzalconiu, tensionactive nonionice

17 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Docuspray Quies spray auricular 50ml

Docuspray Quies spray auricular 50ml

Spray auricular bazat pe nutrienti naturali marini pentru o curatare sigura si frecventa a urechii