Hepathrombin 300ui/g unguent x 40g

X02317

Hemofarm

Tromboze, tromboflebite, varice. Hematoame, traumatisme, contuzii, intinderi de ligamente, tendoane, tasari, striviri, entorse.

Mai multe detalii

19,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Compozitie
  100 g Hepathrombin unguent 300 UI/g contin: 30000 UI Heparin.

  Actiune terapeutica
  Produs cu actiune antiinflamatoare, antidilatatoare si antalgica.

  Indicatii
  Pentru prevenirea si tratarea afectiunilor venoase ca: tromboze, inflamatii ale venelor in tromboze (tromboflebite), crampe venoase (varice, simptome varicoase), sindrom posttrombotic, abcese subcrural (Ulcus cruris) si in crampele pulpei piciorului. In cazul ranilor produse in accidente si in sport ca: hematoame, striviri, tasari, entorse, lovituri, contuzii, in plus, pentru ameliorarea cicatricelor postoperatorii, precum si in tratamentul edemelor varicoase si a varicelor postoperatorii. Pentru atrofierea cicatricelor si pentru tratamentul extern al proceselor inflamatorii ca: limfangite, inflamatii in zona sanilor (mastite), furuncule si abcese.

  Contraindicatii

  Pana in prezent nu se cunosc.

  Reactii adverse
  Ocazional, pot aparea reactii alergice cutanate. In astfel de cazuri se intrerupe imediat tratamentul.

  Mod de utilizare

  Utilizati intotdeauna Hepathrombin exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra.Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

  Tratamentul se incepe cu Hepathrombin 500UI/g,iar pentru continuarea tratamentului si preventiv se utilizeaza Hepathrombin 300UI/g.Unguentul se aplica la nivelul ariei cutanate afectate si in jurul acesteia,de 2-3 ori pe zi,si se maseaza usor.In caz de inflamatie a venelor,zona nu se maseaza,ci doar se aplica medicamentul intr-un strat subtire,pe suprafata afectata,apoi se acopera cu pansament ocluziv sau elastic.In caz de ulceratie varicoasa,unguentul se aplica pe marginea ulceratiei,sub forma unui inel cu latimea de 4 cm.Unguentul se aplica numai pe tegumente fara leziuni.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Hepathrombin 300ui/g unguent x 40g

Hepathrombin 300ui/g unguent x 40g

Tromboze, tromboflebite, varice. Hematoame, traumatisme, contuzii, intinderi de ligamente, tendoane, tasari, striviri, entorse.