Tribull (Tribulus Terrestris) 60...

Tribull (Tribulus Terrestris) 60 capsule Balkan Pharmaceuticals

4840982011573
In stoc
99,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Putere si energie.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Tribulus terrestris(Coltul babei):

 Sustine sistemul cardiovascular si circulator.

 Imbunatateste activitatea hormonala.

 Mentine sanatatea 

Formula TriBull Premium Tribulus

Conceput pentru a crește performanța în sala de sport, birou, dormitor și nu numai.

Mai multe ioscine Proteod = Mai multă valoare, din care 50 mg Proteodioscine– Fiecare porție din TriBull vă oferă 150 mg de saponine, făcându-l unul dintre suplimente tribulus cu cea mai mare putere disponibile. Adevărul este că în Tribulus Terrestris există diverse ingrediente active numite saponine. Saponinele conțin doar o mână de ingrediente active. În aceste Saponine sunt incluse protodioscina și protogracilină împreună cu alte ingrediente active cheie, protodioscina fiind principalul ingredient activ. Multe companii nu fac diferența între saponine și protodioscină. Nivelul protodioscinei nu poate depăși 45%, dar saponinele pot. Pentru ca companiile să-și vândă mai multe produse, scriu 80%90%protodioscină, dar ceea ce se face reclamă este procentul de saponine. Veți fi observat că multe produse tribulus au fost luate de pe piața mondială din 2011 din cauza acestor afirmații false!

Compoziția lui tribulus terrestris Tribulus terrestris este compus dintr-un număr mare de elemente active, inclusiv st diosgenin și protodioscin. Aceste elemente se află în spatele saponinelor welleroide ale plantei, cum ar fi dioscina, efecte benefice cunoscute asupra libidoului, asupra fitnessului și asupra culturii masei musculare (anabolic natural). Tribulus conține, de asemenea, fitosteroli: în special betasitosteroli care acționează asupra diferitelor probleme asociate cu sistemul prostatei, urinar și cardiovascular. Mai jos sunt principalele beneficii ale Tribulus terrestris

Îmbunătățește funcția sexuală

Tribulus terrestris a fost folosit în medicina tradițională pentru a trata disfuncțiile sexuale, cum ar fi impotența și libidoul scăzut. Amestecuri de diferiți compuși găsiți în fructele, tulpinile și rădăcinile de tribulus terrestris îi conferă proprietățile medicinale. Potrivit site-ului EmedTV, cercetările timpurii sugerează că tribulus terrestris poate funcționa. crește nivelul de hormoni, cum ar fi testosteron și dehidroepiandrosteron, sau DHEA, la șobolani. Pe baza acestor rezultate, această plantă este folosită de indivizi presupunând că le va crește nivelul hormonilor și le va îmbunătăți sexual.

Crește masa musculară

Tribulus terrestris crește nivelul de testosteron, ceea ce ajută la creșterea masei musculare. Potrivit site-ului Physicians’ Select, studiile arată o creștere a nivelului de testosteron atunci când se ia tribulus terrestris. Creșterea nivelului de testosteron reduce timpul de recuperare a mușchilor și îmbunătățește sinteza proteinelor sau procesul prin care celulele vii fabrică proteine ​​din aminoacizii lor constituenți, pe baza informațiilor genetice transportate în ADN-ul cromozomilor. De asemenea, promovează un echilibru pozitiv de azot. Combinația acestor acțiuni ajută la întărirea și creșterea masei musculare.

Îmbunătățește motilitatea spermatozoizilor

Motilitatea spermatozoizilor și capacitatea spermatozoizilor de a pătrunde în ovulul feminin, precum și volumul și concentrația spermatozoizilor, joacă un rol important în fertilizarea ovulului feminin. Un studiu dublu orb realizat de Universitatea L.Setiawan Airlangga, Surabaya, Indonezia, 1996, a investigat efectele tribulus terrestris asupra bărbaților cu oligoasthenoteratozoospe rmia, o cauză comună a subfertilității masculine. Studiul a constat din 30 de bărbați infertili primari și secundari. Cincizeci la sută dintre bărbați au luat tribulus oral, sau Libilov, 500 mg de trei ori pe zi timp de 60 de zile, iar ceilalți au avut pastile de zahăr. Datele parametrilor lor au fost evaluate înainte și după tratament. Concluzia a arătat că Tibullus terrestris L, administrat în doză de 500 mg de trei ori pe zi timp de 30 de zile, s-a dovedit a fi eficient în restabilirea funcțiilor spermatozoizilor, cum ar fi motilitatea și reacțiile acrozomale, sau atunci când receptorii roșii de pe spermatozoizi vin în contact cu ovulul. galben jeleu.

Mod de utilizare:1-2 capsule de 2 ori pe zi,preferabil in timpul mesei,cu o cantitate suficienta de apa.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte