Clearblue test de sarcina cu...

Clearblue test de sarcina cu detectare rapida

8001841301181
In stoc
20,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Rezultat rapid,incepand de la 1 minut.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Testul de sarcină cu detectare rapidă a fost proiectat pentru a vă oferi cea mai facilă testare pentru sarcină, cu acuratețea pe care o așteptați de la Clearblue, și rezultate obținute în numai 1 minut. 

Mod de utilizare:

Înainte de a începe

Citiți cu atenție întotdeauna prospectul cu instrucțiuni înainte de a efectua un test de sarcină.

Când sunteți pregătită să efectuați testul, scoateți dispozitivul test de sarcină din folie și îndepărtați capacul albastru. Utilizați dispozitivul test imediat.

Efectuarea testului

Efectuarea testuluiȚineți pur și simplu vârful cu modificare de culoare îndreptat în jos în jetul de urină sau într-o mostră de urină colectată într-un recipient curat și uscat, timp de doar 5 secunde.

Vârful cu modificare de culoare va deveni roz instantaneu, indicând faptul că se absoarbe urină. Țineți în continuare vârful cu modificare de culoare în urină pe tot parcursul celor 5 secunde.

Așteptați 1-3 minute

Pe măsură ce testul de sarcină începe să funcționeze, veți vedea liniile albastre începând să apară.

Puteți citi rezultatul în fereastra de rezultate. 

În fereastra de control, unde citiți rezultatul, trebuie să fie o linie albastră. Această linie arată că testul a funcționat.

Un rezultat „Însărcinată” poate apărea în decurs de 1 minut, dacă efectuați testul începând cu ziua în care considerați menstruația ca fiind întârziată (prima zi după ziua estimată a menstruației). Trebuie să așteptați cele 3 minute pentru a confirma un rezultat „Absență sarcină” sau când efectuați testul înainte de a confirma întârzierea menstruației (consultați întrebarea 10).

Dacă nu apare nicio linie albastră în fereastra de control în decurs de 10 minute testul nu a funcționat.

Nu contează dacă una dintre cele două linii care alcătuiesc simbolul „+” este mai deschisă sau mai închisă decât cealaltă; rezultatul este „Însărcinată”.

Citiți rezultatul în următoarele 10 minute de la efectuarea testării. Ignorați orice modificare a rezultatului obținut.

Mod de prezentare:

Cutie cu 1 bucata

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte