Hidroreg Optim Mix- saruri de...

Hidroreg Optim Mix- saruri de rehidratare, 10 plicuri Balkan Pharmaceuticals

4840982004193
In stoc
34,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Hidroreg OPTIM pulbere pentru soluție orală destinat rehidratării . Sărurile pentru rehidratare orală sunt produse destinate compensării pierderii de lichide și electroliți din organism.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Glucoza favorizează absorbția sărurilor și este o sursă de energie, care asigură necesitățile de bază ale organismului. De obicei, insuficiența de electroliți este consecința unor stări asociate cu pierderea lichidelor din organism, cum sunt: diareea, deshidratarea, febra, etc. Rehidratare orală în pierderi de lichide și minerale.

Compozitie:
glucoză anhidră
citrat de sodiu
clorură de sodiu
clorură de potasiu
Un plic conține: glucoză anhidră 6,75 g, citrat de sodiu 1,45 g, clorură de sodiu 1,3 g, clorură de potasiu 0,75 g; excipienți: aspartam (îndulcitor), aromă de lămâie.

Mod de administrare:
- Oral, indiferent de luarea meselor. Conţinutul unui pilc se dizolvă într-o jumătate de litru de apă fiartă şi răcită până la temperatura camerei. Soluţia preparată se va administra după fiecare scaun lichid, cu înghiţituri mici. Deshidratări uşoare şi moderate: cantitatea administrată depinde de greutatea corporală şi gradul de deshidratare; constituie 40-80 ml/kg corp. În caz de greţuri şi vomă soluţia se va administra în cantităţi mici, în doze repetate. La necesitate iniţial se va administra o cantitate mică de soluţie, cantitatea fiind majorată treptat în dependenţă de toleranţă. În timpul utilizării acestui produs pot fi administrate şi alte lichide, însă se vor evita soluţiile care conţin glucide, deoarece concentraţia mare de glucide poate accentua diareea. Prevenirea deshidratării: pentru preîntâmpinarea pierderilor de lichide din organism se administrează doze mai mici. Doza preparatului este dependentă de masa corporală şi constituie 5-15 ml/kg corp. (50-200 ml după fiecare scaun lichid). Administrarea soluţiei începe odată cu debutul diareii. De obicei se administrează nu mai mult de 3-4 zile și se sistează odată cu finisarea diareii. Prevenirea dereglărilor echilibrului hidro-electrolitic: în suprasolicitări termice și fizice, însoțite de transpirație abundentă, se administrează soluția cu înghițituri mici la apariția setei și se întrerupe pe măsura dispariției ei. Înainte de utilizare consultați medicul.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte