Doppelherz Aktiv Sport Direct x 20 plicuri

Doppelherz Aktiv Sport Direct 20 plicuri

4009932008432
In stoc
36,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Granule cu minerale, vitamine B si gust de portocala, pentru persoanele active. Administrare fara lichid.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Datorită unui procedeu de fabricație modern, s-a reușit dezvoltarea unei forme farmaceutice practice: Doppelherz® aktiv Sport DIRECT își aduce valoroșii săi nutrienți sub forma unor granule: este suficient să rupeți plicul, să puneți conținutul direct pe limbă, iar granulele fine se vor topi în câteva secunde. În acest fel, ele pot fi înghițite oricând și oriunde, fără nici un fel de lichid. Această formă farmaceutică este astfel deosebit de potrivită pentru a furniza organismului, în mod rapid, după practicarea sportului, mineralele și Vitaminele B atât de importante – o soluție ideală atunci când călătoriți sau întâmpinați dificultăți la înghițirea comprimatelor.

Persoanele active din punct de vedere sportiv au un consum energetic mai ridicat decât cele care nu practică sport. Efortul fizic nu mărește doar consumul de substanțe nutritive generatoare de energie (cum sunt, de exemplu, carbohidrații), ci și pe cel de minerale și vitamine, indispensabile pentru corpul uman.
Substanțele vitale asimilate odată cu alimentele sunt consumate mai mult, în funcție de felul, durata și intensitatea solicitării fizice, fiind și eliminate într-o măsură mai mare prin transpirație.
Aceasta se întâmplă în special cu mineralul Magneziu, cu microementele Fier, Zinc, Crom, Mangan, Molibden și cu Vitaminele B solubile în apă.
Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului muscular și la reducerea oboselii și extenuării. El participă, de asemenea, la menținerea echilibrului electrolitic.
Calciul este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos și contribuie la coagularea normală a sângelui.
Iodul contribuie la producția normală de hormoni tiroidieni și la funcționarea normală a glandei tiroide.
Cromul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților, precum și la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge.
Microelementul Molibden își aduce contribuția la metabolismul normal al aminoacizilor care conțin sulf.
Fierul joacă un rol important la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei și la transportul normal al oxigenului în corp. El contribuie la metabolismul energetic normal, dar și la reducerea oboselii și extenuării.
Cuprul are un rol important la transportul normal al fierului în corp și contribuie la protejarea constituenților celulari împotriva stresului oxidativ.
Manganul contribuie la formarea normală a țesuturilor conjunctive și la menținerea sănătății sistemului osos.
Zincul sprijină funcționarea normală a sistemului imunitar, care poate fi stimulat în mod deosebit prin activități fizice și sport.
Seleniul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcționarea normală a glandei tiroide.
Vitamina B1 contribuie la metabolismul energetic normal. Sportivii consumă, de regulă, mai mulți carbohidrați. Consecința o reprezintă faptul că au un necesar mai ridicat de Vitamina B1. Aceasta contribuie, de asemenea, și la funcționarea normală a inimii.
Vitamina B2 sprijină și ea metabolismul energetic normal.
Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor. Din acest motiv, în cazul unui consum sporit de proteine, necesarul de Vitamina B6 poate fi crescut.
Vitamina B12 contribuie la formarea normală a globulelor roșii și la procesul de diviziune celulară. Administrarea unui singur plic pe zi contribuie la asigurarea aportului de nutrienți și poate ajuta la asigurarea performanței activităților fizice.
Doppelherz® aktiv Sport DIRECT redă organismului ceea ce acesta ar putea pierde în urma efortului fizic.
Un plic conține:
300 mg Magneziu, 200 mg Calciu, 2,5 mg Fier, 5 mg Zinc, 0,3 mg Cupru, 0,5 mg Mangan, 15 μg Seleniu, 15 μg Crom, 25 μg Molibden, 50 μg Iod, 2,8 mg Vitamina B1, 3,2 mg Vitamina B2, 4 mg Vitamina B6, 2 μg Vitamina B12.
Mod de administrare:
Se recomandă a se consuma conținutul unui plic pe zi. Granulele se pun direct pe limbă, se lasă să se topească încet și se înghit. A se deschide plicul în direcția săgeții.
Administrarea se face fără lichid!
Atenționări:
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi ce nu depășesc 25oC, în ambalajul original.
Cantitățile ce depășesc 250 mg de magneziu pot avea efect laxativ la persoanele sensibile.
Ambalaj: 20 plicuri

 

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte