Möller’s este uleiul de ficat de cod norvegian original, brevetat de farmacistul Peter Möller în 1854, contribuind la menținerea sănătății generații de-a rândul.
Möller’s Cod Liver Oil, este sursa naturală de Omega-3 provenit din cod sălbatic, capturat responsabil din cele mai pure ape reci arctice norvegiene la Lofoten și Vesterålen.
Doze și mod de administrare
Copii: 5 ml/zi
Copii de peste 11 ani și adulți: 10 ml/zi
Conform recomandării producătorului, uleiul de ficat de cod se poate folosi în siguranță în timpul sarcinii și al alăptării.
Conține | Per 5 ml | Per 10 ml |
---|---|---|
Ulei de ficat de cod | 4.6 g | 9.2 g |
Acizi grași Omega-3 | 1.2 g | 2.4 g |
- DHA (acid docosahexaenoic) | 0.6 g | 1.2 g |
- EPA (acid eicosapentaenoic) | 0.4 g | 0.8 g |
Vitamina D | 10 μg - 400 UI (200%*) | 20 μg - 800 UI (400%*) |
Vitamina A | 250 μg – 833 UI (31%*) | 500 μg – 1666 UI (62%*) |
Vitamina E | 3 mg – 3,3 UI (25%*) | 6 mg – 6,6 UI (50%*) |
1 linguriță (5 ml) de ulei de ficat de cod MÖLLER’S cu aromă de mere verzi conține 1,2 g acizi grași naturali Omega-3 din pește (DHA + EPA) și vitaminele A, D (400 UI) și E.
Pentru copii de peste 11 ani și adulți se recomandă 10ml/zi, asigurând 2,4 g (2400 mg) acizi grași naturali Omega-3 din pește (DHA + EPA) și vitaminele A, D (800 UI) și E.
- EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii*.
- DHA contribuie la menținerea vederii normale și a funcției normale a creierului**.
- Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților.
- Vitamina A contribuie la funcționarea normală a inimii și a sistemului imunitar, la menținerea vederii normale și la menținerea sănătății pielii și a membranelor mucoase
- Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Pentru o dezvoltare completă, fiecare picătură contează!
Uleiul de ficat de cod Möller’s conține în special DHA. Este dovedit clinic că DHA contribuie la dezvoltarea cerebrală normală și a vederii.
Vitamina D ajută la absorbția și utilizarea normală a calciului, contribuind astfel la menținerea unui sistem osos normal.