9 Vita Multivitamine 100 cp

9 Vita Multivitamine 100 cp

Shanghai Sine Huanghe Pharmaceutical-China
6901102202283
In stoc
27,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Combinatie de multivitamine care constituie un aport suplimentar la dieta zilnică.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Compoziție:
Vitamina A 750 micro g 93,75
Vitamina B1 1 mg 90,91
Vitamina B2 1 mg 71,43
Vitamina B6 0,5 mg 35,71
Vitamina C 30 mg 37,50
Vitamina D 4 micro g 80,00
Vitamina E 1 mg 8,33
Niacină 10 mg 62,50
D-Pantotenat de calciu 1 mg 16,66
Excipienți: dextrină (diluant), zaharoza (agent drajefiere), pulbere de talc(agent alunecare), fosfat de calciu dibazic anhidru(diluant), amidon de porumb (lubrifiant), stearat de magneziu (lubrifiant), guma arabică (agent de acoperire), ceară galbenă de albine (agent de acoperire), tartrazina(e102)(colorant), eritrozina(e127)(colorant), galben amurg (e110)(colorant), gelatină (antiagregant).

Proprietăți și beneficii:

Desi fiecare vitamina are propriul sau efect fiziologic, impreuna au un efect sinergic.

Se recomanda ca tonic general varstnicilor, in perioadele de convalescenta, in sarcina sau alaptare, persoanelor ce lucreaza in conditii dificile (temperaturi ridicate sau frig extrem) si sportivilor.

Vitamina A contribuie la: metabolismul normal al fierului, menţinerea sănătăţii membranelor mucoase şi a pielii, menţinerea vederii normale, funcţionarea normală a sistemului imunitar şi contribuie la procesul de diferenţiere celulară.
Vitamina B1(tiamină) contribuie la: metabolismul energetic normal, funcţionarea normală a sistemului nervos menţinerea sănătăţii psihice şi la funcţionarea normală a inimii.

Vitamina B2 (riboflavină) contribuie la: metabolismul energetic normal, funcţionarea normală a sistemului nervos, menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, menţinerea sănătăţii pielii, menţinerea vederii normale, contribuie la metabolismul normal al fierului, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ şi la reducerea oboselii şi extenuării.
Vitamina B6 (piridoxină) contribuie la: sinteza normală a cisteinei, la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei, la metabolismul normal al proteinelor şi al glicogenilor, la menţinerea sănătăţii psihice, la formarea normală a globulelor roşii, la funcţionarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii şi extenuării și la reglarea activităţii hormonale.
Vitamina C contribuie la: menţinerea funcţionării normale a sistemului imunitar în timpul exerciţiilor fizice intense şi după acestea, la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a pielii, a vaselor de sânge dar şi pentru funcţionarea normală a sistemului osos şi a ligamentelor, contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcţionarea normală a gingiilor şi a dinţilor, contribuie la metabolismul energetic normal şi la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii şi extenuării, contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E şi creşte absorbţia fierului.

Vitamina D contribuie la: absorbţia/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menţinerea concentraţiilor normale de calciu în sânge, la menţinerea sănătăţii sistemului osos, la menţinerea funcţiei normale a sistemului muscular, la menţinerea sănătăţii dinţilor, la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi participă la procesul de diviziune celulară.
Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Vitamina B3 (niacină) contribuie la metabolismul energetic normal, la funcţionarea normală a sistemului nervos, la menţinerea sănătăţii psihice, la menţinerea sănătăţii membranelor mucoase, la menţinerea sănătăţii pielii şi contribuie la reducerea oboselii şi extenuării.
Pantotenatul de calciu contribuie la metabolismul energetic normal, la metabolizarea hormonilor steroizi, a vitaminei D şi a unor neurotransmiţători, la reducerea oboselii şi extenuării şi la performanţa mentală normală.

Mod de administrare:
1 drajeu pe zi.
Precautii:
A nu se lăsa la îndemână şi la vederea copiilor mici.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte