Pediakid  Sirop 22 Vitamine si...

Pediakid Sirop 22 Vitamine si oligo-elemente 125ml

3700225600258
In stoc
57,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Sirop cu 22 de Vitamine și Oligoelemente gust portocale și caise

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Acoperă 100% nevoile metabolice, contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar și a sistemului nervos.

Sirop pe bază de extracte hidroglicerinate de plante (Morcov-sălbatic, Spanac, Năsturel, Sfecla, Pătrunjel) complex de minerale și vitamine (Vitamina C, PP, E, B5, Betacaroten (Provitamina A) B6, B2, B1, B9, B8, B12, D3 Fier, Mangan, Cupru, Zinc, Potasiu, Iod, Molibden, Seleniu, Crom) nectar de Agave, fibre prebiotice de Acacia, concentrat natural de portocale și caise.

Pediakid 22 Vitamines & Oligoelements este formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a copilului.

 Conține extracte de plante (Morcov-sălbatic, Spanac, Năsturel, Sfecla, Pătrunjel), este bogat în vitamine (vitamina C, PP, E, B5, betacaroten, B6, B2, B1, B9, B8,D, B12) și minerale (Mangan, Cupru, Potasiu, Iod, Molibden, Seleniu și Crom).

Morcovul sălbatic (Daucus carota) este bogat în minerale, și este recunosut pentru proprietățile tonice, remineralizante, contribuind la reglarea echilibrului acido-bazic.

Năsturelul (Nasturium officinalis) are proprietăți tonice și ameliorează rezistența organismului. Spanacul (Spinacia oleracea) este bogat în fier și minerale, și acționează sinergic cu morcovul sălbatic pentru reglarea echilibrului acido-bazic.

Sfecla (Beta vulgaris) este revitalizanta, și ameliorează tonusul hepatic și renal.

Pătrunjelul este tonic digestiv și stimulează apetitul.

Pediakid 22 Vitamines & Oligoelements poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor, din momentul în care alimentația este diversificată, până la vârsta adolescenței.

Mod de utilizare:

Poate fi administrat pe cale orală, imediat ce alimentația copilului este diversificată.

A se agita înainte de administrare.

Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, dimineața și la prânz, după masă.

Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, dimineața și la prânz, după masă.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună.

 Cura poate fi repetată de mai multe ori pe an dacă e necesar.

Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.

Compozitie:

Sirop de Agave (Agave Americana) 40%, apa purificata, fibre de Acacia (Acacia Senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante 7.5% (Morcov-sălbatic, Spanac, Năsturel, Sfecla, Pătrunjel), concentrat natural de caise (Prunus armeniaca) (în baza de maltodextrina), vitamina C, conservanți: sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; vitamina E acetat (în baza de silica), betacaroten natural (în baza de amidon, ulei de porumb), vitamina B3, aroma de portocale și caise, corector aciditate, acid citric; gluconat de magneziu, vitamina B5, concentral natural de ananas (Ananas comosus) (în baza de maltodextrina, corector aciditate, acid citric) gluconat de fier, gluconat de mangan, gluconat de cupru, gluconat de zinc, gluconat de potasiu, vitamina D3 (în baza de amidon, sucroză, acacia) vitamina B6, B2, B1, B9, molibdat de sodiu, selenit de sodiu, iodura de potasiu, clorura de crom, vitamina B8, B12;

Ingredientele Pediakid 22 Vitamines & Oligoelements sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din siropurile Pediakid este rezultatul asocierii de maniera inovatoare a extractelor de plante cu fibre solubile naturale, nectar de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de maniera sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte