Pediakid Omega 3 pentru copii x 60...

Pediakid Omega 3 pentru copii x 60 jeleuri cu aroma de lamaie

3700225602337
In stoc
60,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Proprietati:
Supliment alimentar pe bază de Omega 3, vitamine A-E-B5-B6 și Zinc. 60 de gume masticabile. Gust plăcut de lămâie. Bogat în DHA, asigură îmbunătățirea funcțiilor cognitive: atenție, memorie, concentrare în timpul anului școlar, anumite perioade sunt deosebit de dense și necesită activitate intelectuală sporită (concentrare, atenție, memorie, învățare etc.). Gumele Pediakid Gommes Omega 3 conțin ulei de semințe de in, bogat în Omega 3, cum ar fi acidul alfa-linolenic.  Este de asemenea bogat în vitamineleA, E, B5, B6 și zinc, care susțin funcțiile cognitive cum ar fi concentrarea, memorarea (zinc) și vederea (Vitamina A), contribuie la sinteza neurotransmițătorilor, la creșterea performanțelor intelectuale (vitamina B5), dar și la funcționarea normală a sistemului nervos (vitamina B6).

Beneficii:
Dezvoltarea armonioasă a funcțiilor cognitive (memorie, concentrare, atenție) la copii, contribuind astfel la optimizarea activităților școlare, sursa prețioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei funcționari și dezvoltări a sistemului nervos central, în special la copil și la adultul tânăr.  Necesarul cotidian la copii este de 250 mg de DHA.
Fără coloranți sintetici, conservanți, gelatină, gluten și lactoza. Gumele Multivitamine PEDIAKID® oferă o formulă practică, jucăușă și sănătoasă.

Ingrediente:
Ulei organic de în (obținut prin presare la rece) – bogat în Acid Alfa Linolenic – acid gras essential, precursor de DHA - element de bază în strucură sistemului nervos central, al pielii și al retinei . Vitamine: A, E, B5, B6
Minerale: Zinc.

Mod de administrare:
Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani.
A se mesteca 2 gume pe zi.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte