Natalvit, 60 cp, Hyllan

Cel mai accesibil complex de vitamine pentru 2 luni de protectie completa pre- si postnatala pentru mama si fat.

Mai multe detalii

69,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Natalvit este cel mai accesibil complex de vitamine din Romania, o formula optima, ce asigura protectie completa pentru 2 luni in perioada preconceptionala, in sarcina si postnatal, pentru mama si fat.

  Natalvit contine concentratii mai mari decat produsele similare de pe piata pentru unele din vitaminele, mineralele sau oligoelementele din compozitie care contribuie la functionarea normala a sistemelor imunitar, nervos, osos si muscular, la procesul de diviziune si diferentiere celulara, la reglarea activitatii hormonale si la formarea normala a tesuturilor conjunctive.

  Este recomandata administrarea Natalvit in:

  Planificare preconceptionala: cu cel putin 1 - 2 luni inainte de conceptie are efect benefic in prevenirea eficienta a malformatiilor de tub neural.
  Sarcina: pentru evitarea carentelor polivitaminice si minerale ce pot cauza serioase perturbari ale organismului matern si/sau sarcinii si starii de bine a fatului.

  Postnatal: previne anemia postnatala si pierderile de vitamine si minerale cauzate de nastere (fier, vitaminele A si D, calciu, magneziu, zinc, complex B) si ajuta refacerea optima a organismului matern.

  Administrare: Se recomanda administrarea unui comprimat zilnic, luat cu un pahar mare de apa. De preferinta administrarea se va face pe cat posibil in acelasi interval orar zilnic, dupa masa de dimineata. Daca se uita o doza, trebuie administrata cat de curand posibil, dar daca deja trebuie luata urmatoarea se renunta la doza sarita. Nu se dubleaza doza!

14 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Natalvit, 60 cp, Hyllan

Natalvit, 60 cp, Hyllan

Cel mai accesibil complex de vitamine pentru 2 luni de protectie completa pre- si postnatala pentru mama si fat.