Herbagetica Cozi de cirese Extract x...

Herbagetica Cozi de cirese Extract x 60 capsule

Herbagetica
6425262004544
In stoc
29,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.
Ajuta la eliminarea lichidelor retinute in exces

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Cozi de Cireşe Extract elimină lichidele reţinute în exces. Acţiunile sale sunt următoarele: anticelulitic, diuretic, antiinflamator renal şi urinar, elimină excesul de uree din organism, elimină/reduce edemele (anti-edematos), catalizează eliminarea nitriţilor şi nitraţilor din organism, scade nivelul tigliceridelor, scade nivelul colesterolului negativ (LDL), hipotensor uşor.
Indicaţii
Plantele din compoziţia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:
  • celulită
  • retenţia de apă în ţesuturi
  • microlitiază renală, prevenirea litiazei renale
  • cistitele și infecțiile renale recidivante
  • valori ridicate ale ureei și creatininei din sânge
  • ischemia cardiacă, prevenirea infarctului
  • hipertensiune arterială
  • artrită reumatoidă
  • alergie, astm alergic
 
EXTRACTUL DE COZI DE CIRESE ŞI CELULITA
Celulita este o acumulare de țesut adipos, țesut adipos care ulterior se inflamează căpătând acel aspect foarte putin placut de “coajă de portocală”, eventual cu denivelări extrem de inestetice. Inflamația acestui țesut se datorează retenției de lichide, circulației limfatice încetinite, precum și circulației sanguine deficitare. Se estimează că 95% dintre femei și peste 30% dintre bărbații occidentali se confruntă cu celulita, care – dincolo de considerațiile de ordin estetic – este un factor favorizant pentru probleme de sănătate mult mai grave, cum ar fi diabetul sau bolile de inimă.
Din toate datele existente, simpla intervenție locală, cu diferite creme, este total insuficientă, această afecțiune pentru a fi eliminată necesitând o acţiune la nivelul întregului corp. Or exact aceasta face extractul de cozi de cireș, care acționează pe trei căi simultan:
  • Stimulează rinichii să elimine excesul de apă din organism, ajutând la reducerea țesutului adipos.
  • Reduce inflamația, două categorii de principii active din componența sa (flavonoidele și antocianii) având efecte antiinflamatoare puternice.
  • Intervine în metabolismul grăsimilor, blocând într-o anumită măsură formarea de țesut adipos în exces. 
Cura cu cozi de cireșe durează 1 lună, timp în care se administrează 1-1,5 grame de extract pe zi, în reprize, pe stomacul gol. Pe tot timpul acestei cure se vor bea minimum 2 litri de apă de izvor (ne-carbogazeificată) pe zi, pentru a preveni deshidratarea. Între două cure cu extract de cozi de cireșe se face o pauză de măcar 10 zile. Pentru a obține rezultate vizibile într-un timp scurt, această cură va fi însoțită de gimnastică pentru picioare și abdomen, precum și de masaj energic al zonelor afectate, făcut cu sau fără cremă.
Compoziţie/1 capsulă:
  • Cozi de Cireşe (Prunus cerasus/Prunus avium) extract 10:1 – 200 mg

 

Mod de administrare:Câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi.
Precauţii: A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează.
Contraindicaţii: Nu se cunosc.
Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte