OTC
Rowatinex x 30 cps. moi gastrorezistente

Rowatinex x 30 cps. moi gastrorezistente

4036906120302
In stoc
19,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Profilaxia si tratamentul litiazei urinare. Adjuvant in tratamentul infectiilor urinare usoare-moderate si nefropatiilor.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Prospect: Link ANM

Compozitie:
O capsula moale gastrorezistenta contine alfa-pinem 24,8 mg, beta-pinem 6,2 mg, camfen 15 mg, cineol 3 mg, fencona 4 mg, borneol 10 mg, anetol 4 mg, si excipienti: continutul capsulei :ulei de masline, capsula: gelatina, glicerol 85%, etil-hidroxibenzoat de sodiu, propil-hidroxibenzoat de sodiu, (E217), Sunset yellow FCF(E110), galben de chinolina(E104).

Indicatii
Profilaxia si tratamentul litiazei urinare.
Adjuvant in tratamentul infectiilor urinare usoare-moderate si nefropatiilor.

Contraindicatii
Colica renala severa, anurie, infectii grave ale tractului urinar, litiaza urinara care necesita tratament chirurgical.

Precauti
Deoarece capsulele contin Sunset yellow FCF (E110) pot sa apara reactii alergice.
Datorita continutului in esteri de p-hidroxibenzoat ai capsulei, Rowatinex capsule poate provoca reactii alergice (chiar intarziate).

Interactiuni:
Trebuie avute in vedere precautii la pacientii tratati cu anticoagulante sau alte medicamente metabolizate la nivel hepatic care au un indice terapeutic mic.

Atentionari speciale:
La pacienti cu colica renala se recomanda supravegherea medicala a tratamentului.

Sarcina si alaptarea
Desi nu s-au raportat efecte teratogene, Rowatinex nu trebuie administrat in primul trimestru de sarcina. Deoarece nu sunt disponibile informatii suficiente, Rowatinex nu trebuie administrat femeilor care alapteaza. Rowatinex nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze si mod de administrare:
Adulti
Doza uzuala este de o capsula Rowatinex de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mese sau conform recomandarii medicului.

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 14 ani
Doza utilizata este de o capsula Rowatinex de 1-2 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mese sau conform recomandarii medicului.

Reactii adverse
Ocazional, au fost raportate tulburari gastrice usoare si tranzitorii. Rar, au fost semnalate varsaturi. S-au raportat doua cazuri usoare de intoleranta medicamentoasa. Pot sa apara reactii alergice, chiar intarziate.

Supradozaj
In caz de supradozaj pot sa apara iritatie gastrica cu greata, varsaturi si diaree.
Daca medicamentul a fost inghitit de putin timp, se va efectua lavaj gastric.Pacientul trebuie supravegheat cu atentie si, daca este necesar, se va institui tratament simptomatic. Trebuie monitorizate functia cardiaca, respiratorie, renala si hepatica. Studiile toxicologice la animale au evidentiat faptul ca dozele mari de uleiuri esentiale pot provoca deprimarea sistemului nervos central pana la stare de excitare si convulsii.

Pastrare
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.
A nu se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemana copiilor.

Mod de Prezentare: Cutie cu 30 cps.

 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte