OTC
Acid acetilsalicilic 20 comprimate...

Acid acetilsalicilic 20 comprimate Helcor

5944708137956
In stoc
5,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

      Asaprin tamponat în doze medii are acţiune analgezică(de calmare a durerii)şi antipiretică(de scădere a febrei), în dozemări (3 –4 g pe zi) are acţiune antiinflamatoare

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Indicații terapeutice:
Ca analgezic și antipiretic:
- combaterea durerilor de intensitate slabă sau moderată, în cefalee, mialgii, dureri reumatice articulare și periarticulare, nevralgii, dureri dentare, dismenoree;
- combaterea febrei.
Ca antiinflamator:
- combaterea fenomenelor inflamatorii în reumatismul poliarticular acut;
- atenuarea inflamației articulare în poliartrita reumatoidă.

Compoziție:
Acid acetilsalicilic 500 mg

Doze și mod de administrare:
Comprimatele se administrează cu o cantitate suficientă de apă, de preferinţă după mese.
Adulţi:
Pentru efectul analgezic şi antipiretic se administrează câte un comprimat Asaprin T, repetând în funcţie de necesităţi la intervale de 4 ore. Pentru efectul antiinflamator se administrează 6 –8 comprimatepe zi, în administrare fracţionată, la intervale de 6 ore. Pentru efectul antiinflamator în reumatismul poliarticular acut se administrează 85 –100 mg/kg şi zi (fără a depăşi 3 g pe zi), fracţionat, la intervale de 4 –6 ore, timp de 20 –30 zile; în continuare se administrează 2/3 din doza de atac 10 –20 zile, apoi 1/2 -1/3 alte 30 –40 zile.
Copii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani:
Administrarea pentru efectele analgezice şi antipiretice din cadrul afecţiunilor virale se face la indicaţia medicului şi sub stricta lui supraveghere.
Adolescenţi:
Pentru efectul analgezic şi antipiretic se administrează câte 1/2 comprimatAșaprin T, repetând în funcţie de necesităţi la intervale de 4 –8 ore.

Avertizări:
A nu se lăsa la îndemână şi vederea copiilor.
Sarcina şi alăptarea:
Adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua orice medicament în timpul sarcinii.Nu utilizaţiAșaprin Tdacă sunteţi gravidă în ultimul trimestru de sarcină. În primele două trimestre de sarcină utilizaţi Așaprin Tnumai dacă medicul dumneavoastră vă recomandă acest lucru. În timpul alăptării utilizaţi Asaprin Tnumai dacă medicul dumneavoastră vă recomandă acest lucru.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor:
Asaprin Tnu influenţează capacitatea de a conduce vehiculeşi de a folosi utilaje.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte