Theraflu Extra Răceală şi Gripă x 10 plicuri

Theraflu Raceala si Tuse x 16 cps

X03660
In stoc
25,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Theraflu Raceala si Tuse este utilizat pentru tratamentul pe termen scurt al simptomelor racelii, gripei si al frisoanelor.

Descriere

Prospect Theraflu Raceala si Tuse x 16 capsule:

Theraflu raceala si tuse este utilizat pentru tratamentul pe termen scurt al simptomelor racelii, gripei si al frisoanelor. Aceste simptome includ dureri usoare si moderate, febra, congestie nazala (nas infundat) si tuse productiva, din piept. Theraflu raceala si tuse are, de asemenea, un efect expectorant ajutand astfel in cazul tusei productive, insotite de eliminarea de flegma.

Mod de administrare:
Administrare orala. A nu se mesteca.

Adulti, varstnici si adolescenti cu varsta de 16 ani si peste, cu greutatea de 50kg si pste:

2 capsule la fiecare 4-6 ore, dupa cum este necesar, pana la 6 capsule (3 doze a cate 2 capsule) in 24 de ore. Nu utilizati mai mult de 3 zile. Capsulele se inghit nemestecate, cu o cantitate suficienta de lichid.

Contraindicatii:
A nu se utiliza de catre femeile gravide sau care alapteaza.
Nu se administreaza copiilor si adolescentilor cu varsta sub 16 ani sau adolescentilor cu varsta intre 16 si 18 ani, cu greutatea mai mica de 50 kg.

Contine paracetamol. Nu luati in acelasi timp cu oricare alte medicamente care contin paracetamol. Nu utilizati impreuna cu niciun alt medicament pentru tratamentul tusei, racelii sau pentru nas infundat sau cu alcool etilic. In caz de supradozare, adresati-va imediat medicului, chiar daca va simtiti bine.

Cantitate: 16 capsule.

Detalii ale produsului

50 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.