Theraflu Extra Răceală şi Gripă x 10 plicuri

Theraflu Max Raceala si Tuse x 10 plicuri

X03660
In stoc
35,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Este utilizat pentru tratamentul pe termen scurt al simptomelor racelii, gripei si al frisoanelor.

Descriere

Prospect Theraflu Raceala si Tuse x 10 plicuri:

Theraflu Raceala si Tuse x 10 plicuri este utilizat pentru tratamentul pe termen scurt al simptomelor racelii, gripei si al frisoanelor.
Aceste simptone includ dureri usoare si moderate, febra, congestie nazala (nas infundat) si tuse productiva, din piept. Theraflu Raceala si Tuse are, de asemenea, un efect expectorant ajutand astfel in cazul tusei produsctive, insotite de eliminarea de flegma.

Mod de administrare:
Adulti,varstnici si adolescenti cu varsta de 16 ani si peste, cu greutatea de 50 kg si peste.
Un plic la fiecare 4-6 ore, dupa cum este necesar, pana la 3 plicuri in 24 ore. Nu utilizati mai mult de 3 zile. Dizolvati continutul unui plic intr-o cana (250 ml) de apa fierbinte, insa nu clocotita. Amestecati pana la dizolvarea completa.

Contraindicatii:
A nu se utiliza de catre femeile gravide sau care alapteaza.
Nu se administreaza copiilor si adolescentilor cu varsta sub 16 ani sau adolescentilor cu varsta intre 16 si 18 ani, cu greutatea mai mica de 50 kg.

Contine paracetamol. Nu luati in acelasi timp cu oricare alte medicamente care contin paracetamol. Nu utilizati impreuna cu niciun alt medicament pentru tratamentul tusei, racelii sau pentru nas infundat sau cu alcool etilic. In caz de supradozare, adresati-va imediat medicului, chiar daca va simtiti bine.

Cantitate: 10 plicuri.

Detalii ale produsului

20 Produse

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.