Bio-Kult S. Boulardii, 30 capsule

Bio-Kult S. Boulardii, 30 capsule

5027314498212
In stoc
57,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Bio-Kult S.Boulardii este un produs recomandat pentru susținerea sistemului digestiv și imunitar, în timpul călătoriilor.

Bio-Kult S.Boulardii este o formulă unică avansată cu acțiune multiplă, concepută atât pentru sistemul imunitar, cât și pentru cel digestiv.
Bio-Kult S.Boulardii conține vitamina D3 care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, are efect antiinflamator, modulează microbiota intestinală și contribuie la menținerea barierei intestinale.
Bio-Kult S.Boulardii conține drojdie vie nepatogenă care ajută la menținerea unui echilibru sănătos al microorganismelor din intestin. S-a dovedit ca tulpina de drojdie supraviețuiește acidității ridicate din stomac.
Bio-Kult S.Boulardii poate conține lapte.
Bio-Kult S.Boulardii nu conține: gluten, coloranți artificiali, conservanți, arome.


Mod de administrare
Adulți: 1-2 capsule pe zi în timpul mesei.
Capsulele Bio-Kult S.Boulardii pot fi înghițite întregi sau se poate amesteca conținutul în mâncare sau băutură.
În călătorie: se începe tratamentul cu o săptămână înainte de călătorie cu dozele uzuale. În timpul călătoriei, se administrează 4 capsule zilnic. Se continuă administrarea cel puțin încă o săptămână după sfârșitul călătoriei.
Copii 3-12 ani: 1/2 - 1 capsulă o dată pe zi în timpul mesei.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte