Anaftin Baby gel gingival 10ml Berlin...

Anaftin Baby gel gingival 10ml Berlin Chemie

4012054025185
In stoc
36,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pentru ameliorarea rapida a durerii si a disconfortului asociate eruptiei dentare.

Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

Anaftin® Baby Gel gingival este un gel oral bioadeziv. Acesta formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingia de disconfort şi durere. Componentele sale naturale contribuie la reducerea durerii şi a roşeţei în zonele afectate.  Aplicatorul este prevăzut cu peri din silicon care masează uşor gingiile ameliorând astfel disconfortul şi simptomele asociate erupţiei dentare. 

Anaftin® Baby Gel gingival nu conţine anestezice locale, medicamente, alcool sau zahăr.  Nu produce o senzaţie de arsură la aplicare şi are gust plăcut de banane. 

Instrucțiuni de utilizare: 

Aplicaţi o cantitate suficientă de gel pentru a acoperi zona afectată şi masaţi uşor gingia cu aplicatorul.  Este preferabil ca gelul să fie aplicat după mese şi înainte ca bebeluşul să adoarmă pentru a stimula formarea peliculei şi a prelungi ameliorarea durerii micilor pacienţi. Utilizaţi ori de câte ori este necesar.

Compoziție: 

Apă, PVP, maltodextrină, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, Aloe barbadensis, gumă xantan, aromă, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA disodic, hialuronat de sodiu, xilitol, clorură de cetilpiridiniu, acid gliciretinic, Crocus sativus. 

Precauții:Fiecare tub de gel gingival trebuie utilizat la un singur pacient pentru a evita contaminarea încrucişată a aplicatorului şi a gelului. 

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte