Anaftin Baby gel gingival 10ml Berlin Chemie

Anaftin Baby gel gingival 10ml Berlin Chemie

4012054025185
In stoc
29,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Pentru ameliorarea rapida a durerii si a disconfortului asociate eruptiei dentare.

Descriere

Anaftin® Baby Gel gingival este un gel oral bioadeziv. Acesta formează rapid o peliculă invizibilă care protejează gingia de disconfort şi durere. Componentele sale naturale contribuie la reducerea durerii şi a roşeţei în zonele afectate.  Aplicatorul este prevăzut cu peri din silicon care masează uşor gingiile ameliorând astfel disconfortul şi simptomele asociate erupţiei dentare. 

Anaftin® Baby Gel gingival nu conţine anestezice locale, medicamente, alcool sau zahăr.  Nu produce o senzaţie de arsură la aplicare şi are gust plăcut de banane. 

Instrucțiuni de utilizare: 

Aplicaţi o cantitate suficientă de gel pentru a acoperi zona afectată şi masaţi uşor gingia cu aplicatorul.  Este preferabil ca gelul să fie aplicat după mese şi înainte ca bebeluşul să adoarmă pentru a stimula formarea peliculei şi a prelungi ameliorarea durerii micilor pacienţi. Utilizaţi ori de câte ori este necesar.

Compoziție: 

Apă, PVP, maltodextrină, propilenglicol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, Aloe barbadensis, gumă xantan, aromă, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, EDTA disodic, hialuronat de sodiu, xilitol, clorură de cetilpiridiniu, acid gliciretinic, Crocus sativus. 

Precauții:Fiecare tub de gel gingival trebuie utilizat la un singur pacient pentru a evita contaminarea încrucişată a aplicatorului şi a gelului. 

Detalii ale produsului

Recenzii (0)

Nu sunt recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Produs adaugat la lista de dorinte