Core tests- Test rapid antigen...

Core tests- Test rapid antigen COVID-19 din salivă

In stoc
28,00 lei
cu TVA Livrat in 1-4 zile.

Test rapid pentru detectarea virusului SARS-Cov2 din SPUTĂ (saliva adunată de la nivelul oro-faringian)Total Rating Total Rating:

0 1 2 3 4
0/5 - 0 reviews

View ratings
0 1 2 3 4 0
0 1 2 3 0 0
0 1 2 0 1 0
0 1 0 1 2 0
0 0 1 2 3 0

  Add Review View Reviews View Reviews

Descriere

UTILIZARE:  Testul este utilizat pentru detectarea calitativă a antigenului COVID-19
în proba de fluid oral uman.

INTRODUCERE: COVID-19 se transmite în principal prin contactul direct cu secreţiile,cu aerosolii sau picăturile eliberate de persoanele infectate. Este dovedita insa si transmiterea fecal-orală. Până acum au fost descoperite 7 tipuri de coronavirusuri responsabile pentru apariţia la om a unor infecţii repiratorii semnificative: HCoV-229E, CoV-OC43, SARS-CoV, HCoV—NL63, HCoV-HKU1, MERS-CoV şi 2019-nCoV.Simptomele cele mai frecvente sunt febra, tusea uscată, oboseala, dispneea sau dificultăţile de respiratie, ce se pot agrava până la pneumonie severă, insuficienţă respiratorie, sindromul de detresă respiratorie acută, şoc septic, insuficienţă multiplă de organ,
dezechilibru metabolic acido-bazic sever, care pot pune în pericol viaţa.

PRINCIPIU DE FUNCTIONARE: Acest test utilizează anticorpi monoclonali şi anticorpi policlonali de capră anti IgG de şoarece încorporaţi într-o membrană de nitroceluloză. Testul conţine aur coloidal pentru a evidenţia anticorpii
monoclonali ai COVID-19 . Acest test încorporează atât tehnologia cu aur nanocoloidal cât şi tehnologia de înaltă specificitate a analizei imunocromatografice bazată pe reacția specifică anticorp-antigen. În timpul testării, antigenii noului coronavirus din probă reacţionează cu anticorpii monoclonali COVID-19 marcaţi cu aur coloidal pentru a forma un complex care este apoi combinat cu anticorpii monoclonali COVID-19 aflaţi în zona de test în dreptul liniei T, apărând astfel o linie roşie în zona T. Atunci când proba nu conţine antigenul noului coronavirus, anticorpii monoclonali COVID-19 marcaţi cu aur coloidal nu se pot combina cu anticorpii monoclonali COVID-19 din zona T, astel încât în zona T nu va mai apărea o linie roşie. Indiferent de prezenţa sau absenţa antigenului noului coronavirus în probă, la efectuarea testului trebuie să apară o linie roşie în dreptul zonei de control C. Linia roşie de control din dreptul zonei C are rolul de a certifica faptul că:
1. a fost adăugat un volum suficient de probă pe test
2. s-a obţinut o îmbibare corespunzătoare a membranei
3. reactivii testului răspund la prezenţa probei.

Va asiguram ca facem tot posibilul pentru a actualiza permanent informatiile prezentate pe site, cu toate acestea in cazul in care producatorul sau importatorul aduce modificari ambalajului sau compozitiei produsului fara a ne informa in prealabil, pot apare neconcordante intre imaginile si specificatiile produsului prezentate pe site, iar Farmacia Silva nu isi asuma acest lucru. Va multumim pentru intelegere.

Detalii ale produsului

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Produs adaugat la lista de dorinte