Lista de produse dupa marca Core Tests

Dispozitive Medicale. Mai multe detalii la : http://www.coretests.com/

CORE GROUP este o corporație multinațională bine cunoscută pentru cercetare și dezvoltare, fabricarea și comercializarea dispozitivelor medicale. Cu sediul central în California, cu producție în China, s-a extins la nivel global cu numeroase filiale.

CORE GROUP deține în prezent: Core Technology, Core Medical, Bao Ruiyuan Biotech, Bio-resource Technology, Bono Plastics, Bonore Business, Coretests Inc., etc. Europa și FDA în Statele Unite. Coretests Inc. este centrul tehnologic cu sediul în California, Statele Unite. Cooperarea deține în prezent multe brevete recunoscute la nivel internațional. Este un important producător și furnizor de Coretests rapide și precise; produse de diagnosticare, care utilizează aur coloidal, chimiluminiscență, PCR, GeneChip și produs Bio-sensing.

Dintre sutele de produse pe care le fabricăm, acestea pot fi împărțite în cinci categorii: seria Teste de Fertilitate, seria de Teste pentru persoanele dependente de Droguri, seria de Teste de Boli Infecțioase, seria de Teste de Marker și seria de Teste de Evaluare specifice pacientului aflat la Geriatrie. Baza de producție CORE se află în Parcul Industrial Bao Ruiyuan. Există o fabrică GMP înființată cu o linie de producție la scară largă și facilități de sprijin. În prezent, asigurănecesarul a peste 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume. 

"Calitate buna , servicii sigure, management standardizat și promovarea inovației" sunt cateva dintre atributiile companiei ce își propune să fie compania de top a dispozitivelor medicale. 

Serviciu clienti: +86-10-69390616

Mai multe detalii la : http://www.coretests.com/

Less
Core tests- Test rapid...
In stoc
28,00 lei
Test rapid pentru detectarea virusului SARS-Cov2 din SPUTĂ (saliva adunată de la nivelul oro-faringian)
Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)
Produs adaugat la lista de dorinte