Klorane Quinafort Barbati x 12 doze

Klorane Quinafort Barbati, 12 doze

Stoc epuizat
0,00 lei
cu TVA

Formula sa bifazica specifica produsului Quinafort pe baza de extracte vegetale actioneaza atat asupra scalpului cat si asupra bulbului

Descriere

Pentru eliminarea caderii cronice si progresive a parului, Laboratoarele Klorane au conceput Quinafort pentru barbati. Formula sa bifazica specifica produsului Quinafort pe baza de extracte vegetale actioneaza atat asupra scalpului cat si asupra bulbului. Actionand împotriva caderii parului, creste densitatea parului.

Actiune asupra scalpului :
Extractul activ de chinina cu efecte anticadere demonstrate si brevetate de Laboratoarele Klorane reactiveaza micro-circulatia cutanata pentru a stimula mecanismul de crestere. Actiunea sa este completata de alfa-pinena care favorizeaza cresterea celulara, acidul beta-gliciretinic care participa la reglarea activitatii enzimei responsabile de caderea parului si extractul de rozmarin care curata scalpul si îl pregateste pentru ingredientele active anticadere.
Actiune aspra parului :
Extractul brevetat de Cleome bogat în sulf creste rezistenta parului favorizand refacerea cheratinei. Vitaminele B8 si PP confera parului întreaga energie metabolica de care are nevoie. Formula fara conservanti, testata si controlata dermatologic.

Mod de administrare:
Se agitata fiola si apoi se amesteca cele doua faze.
Aplicare locala pe parul uscat sau umed (dupa samponare), pe fiecare carare, masand încet pana la penetrarea completa a solutiei .
Nu clatiti .
Aplicati de 3 ori pe saptamana timp de 3 luni (1 cutie = 12 fiole de 5 ml = 1 luna de tratament)
Crestere stimulata la 93% din barbatii care au încercat Quinafort pentru barbati

Mod de ambalare:
12 x 5ml

Detalii ale produsului

Reviews

No reviews
Produs adaugat la lista de dorinte

Acest website foloseste module cookie.