Digex Lacto x 10 capsule

Fiterman Pharma Romania

Solutia perfecta in intoleranta la lactoza.

Mai multe detalii

Adauga la lista dorintelor

 • Lactaza este o enzima care ajuta la digestia lactozei din lapte si produse lactate. Capacitatea de a digera lactoza scade ulterior unor afectiuni gastrointestinale( infectie cu rotavisrus, diaree infectioasa, infectii parazitare, boala celiaca, boala Chron) sau odata cu varsta. Se instaleaza astfel intoleranta la lactoza, manifestata prin balonare, acumularea de gaze abdominale, crampe si diaree dupa consumul de produse lactate. 

  DIGEX LACTO contine lactaza naturala ce ajuta la digestia produselor lactate. Fiecare capsula de Digex Lacto contine 5000 de unitati de lactaza. 

  Utilizare: 

  • copii 2-6 ani: 1 capsula se desface iar continutul se adauga in laptele sau produsele lactate ce urmeaza a fi consumate. Se consuma dupa aproximativ jumatate de ora.
  • copii 6-12 ani: 1 capsula se inghite cu o cantitate suficienta de lichid inaintea fiecarei mese cu continut in lactoza
  • copii peste 12 ani si adulti: 1-3 caspule se inghit cu o cantitate suficienta de lichid inaintea fiecarei mese cu continut de lactoza

  Efectul dozei administrate se mentine pentru aproximativ o ora.

  Precautii: nu se recomanda personelor alergice la ingrediente, celor insarcinate sau care alapteaza.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Digex Lacto x 10 capsule

Digex Lacto x 10 capsule

Solutia perfecta in intoleranta la lactoza.