Dacia Plant Cortizon Natural, 60 comprimate

B0X010099

Dacia Plant România

Cortizon Natural este un produs recomandat pentru reducerea disconfortului cauzat de factorii de natura alergica, prin normalizarea secretiei de corticosteroizi.

Mai multe detalii

25,00 lei

Adauga la lista dorintelor

 • Coacazul-negru este un arbust de 1-2 m inaltime, cultivat de aproximativ 400 de ani in Europa, mai ales in regiunea Marii Baltice. Cercetarile recente au demonstrat ca mugurii vegetali constituie un remediu foarte valoros datorita compozitiei lor bogate in fitohormoni, enzime, aminoacizi si minerale, substante care confera proprietati specifice tesuturilor embrionare vegetale. Acestea au capacitatea de regenerare si reglare a functiilor vitale ale celulelor, putand astfel corecta dezechilibrele energetice si hormonale care apar la nivelul tesuturilor si organelor. Mugurii de coacaz-negru prezinta organotropism (actiune tintita pe un anumit organ) asupra glandei corticosuprarenale, avand rol de reglare si de corectare a dezechilibrelor energetice si hormonale care apar la acest nivel. In plus, mugurii de coacaz-negru stimuleaza procesele de drenare si eliminare a compusilor toxici sau reziduali din organism. In medicina traditionala se utilizau datorita actiunii de tip cortizon-like, antialergica si antiinflamatoare.

  Ingrediente:

  Coacaz-negru (Ribes nigrum) - extract hidroalcoolic 5:1 din muguri (450 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

  Contribuie la:

  - sustinerea secretiei de cortizon;
  - reducerea disconfortului cauzat de alergii si inflamatii.

  Administrare:

  Adulţi: câte 1 comprimat de 4 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei. La nevoie se pot administra câte 2 comprimate de 4 ori pe zi, pe perioade scurte (7-10 zile). În situaţii de urgenţă, se pot lua 3 comprimate odată, după care se poate trece la modul de administrare obişnuit.

  Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

  Copii între 7 şi 14 ani: câte ½ comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

  Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrieti o recenzie

Dacia Plant Cortizon Natural, 60 comprimate

Dacia Plant Cortizon Natural, 60 comprimate

Cortizon Natural este un produs recomandat pentru reducerea disconfortului cauzat de factorii de natura alergica, prin normalizarea secretiei de corticosteroizi.